Om koncerten

moi Caprice er klar med sit 6. album, ‘Nine Lives’ og en ny turné. Albummet viser, at bandet er blevet et sammentømret orkester, som har fundet en anderledes lethed i deres sangskrivning. Men på trods af de nye numres mere tempofyldte og lette udtryk, så kan moi Caprice ikke løbe fra bandets grundliggende melankoli.

… Læs mere

 

Det forrige ‘Becoming Visable’ markerede afslutningen af en lang, udefineret pause for moi Caprice, der i perioden 2002 – 2009 udsendte fire albums, tre EP’er og en opsamlings-CD. Bandet blev aldrig opløst og da forsanger Michael Møller og trommeslager Casper Henning Hansen tilfældigt løb på hinanden i sommeren 2018 blev kimen lagt til at revitalisere bandet.

moi Caprice var i 00’erne blandt de mest anmelderroste bands på den danske musikscene, og bandets fire album kastede en række radiohits af sig, heriblandt tre Ugens Uundgåelige på P3, samt en række førstepladser på det hedengangne Elektriske Barometer. De turnerede i store dele af verden og optrådte blandt andet to gange på Roskilde Festival. De var flere gange nomineret til Danish Music Awards og modtog i 2007 en Steppeulv som Årets Gruppe.

Links

Moi Caprice på Facebook
Moi Caprice på Instagram
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.