Moi Caprice koncert VoxHall Aarhus

Om koncerten

Moi Caprice var blandt den danske rockscenes mest toneangivende og anmelderroste bands i 00’erne. Bandets fire album kastede en række radiohits af sig – heriblandt tre Ugens Uundgåelige på P3 samt en række førstepladser på det hedengangne Elektriske Barometer. De turnerede i store dele af verden og optrådte blandt andet to gange på Roskilde Festival. De var flere gange nomineret til Danish Music Awards og modtog i 2007 en Steppeulv som Årets Gruppe. Denne aften gæster de VoxHall i Aarhus.

… Læs mere

 

Moi Caprice anno 2019 er tæt på original besætning: Michael Møller (vokal og synths), Casper Henning Hansen (trommer) og David Brunsgaard (guitar). Bandets oprindelige bassist, Jakob Millung, er nu bosat i Colombia og erstattes af Fridolin Nordsø. Han producerede bandets anden plade, “You Can’t Say No Forever”. Desuden er Jakob Funch, som var var fast guitarist på bandets sidste turneer, blevet indlemmet i bandet.

Ny musik

“Teenagers” er titlen på den anden single fra Moi Caprices kommende album, der forventes udgivet i foråret 2020. Det bliver bandets femte album og det første studiealbum siden “We Had Faces Then” fra 2008.

“Teenagers” er skrevet et par år efter, at første forsøg på at lave et nyt album stagnerede. Linjen “I can’t bring myself to believe that it’s over” var allerede med i tidlige udgaver, hvor teksten hurtigt kom til at tematisere selve bandtilværelsen eller rettere hvor hårdt, det er, at opleve at se sit teenageband disintegrere.

“Teenagers” er dermed et at de ældste numre på det kommende album. Det har levet en lidt hjemløs tilværelse, indtil bandet igen fandt sammen. Hér var det med dets umiskendelige Moi Caprice-lyd et af første, bandet kastede sig over. Dette gav god mening, da den netop skulle beskrive følelsen af ikke at kunne acceptere, at bandet var et overstået kapitel. Musikalsk er “Teenagers” også et af de numre på det kommende album, der mest tydeligt refererer til det gamle Moi Caprice, og i produktionen har bandet da også leget med små citater fra tidligere sange.

Links

Moi Caprice på Facebook
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.