Monatik koncert VoxHall Aarhus

Om koncerten

Sanger/sangskriveren Monatik har vundet priser for Bedste Performer, Bedste Klip og Hit Of The Year til den prestigiøse prisuddeling Music Awards i Ukraine, SNG og Baltikum. Denne aften gæster han VoxHall i Aarhus.

… Læs mere

 

Monatik fremfører showet “Vitamin D”, som også er blevet præsenteret på Kiev Sports Palace, og som er anerkendt som “det bedste koncertshow” af den professionelle musikpris YUNA. Showet har også vundet TV-prisen “Teletriumph”.

Monatik er gentagne gange i medierne blevet udråbt som “skaberen af en ny æra i populærmusik af høj kvalitet” samt en “dansemusikkens trendsætter”. Med hits som “Crazy”, “Vitamin D”, “Krujit”, “Wet” og “Evigheden” er det ikke overraskende. Han sidder solidt på den førende position på Ukraines, Europas og SNG-landenes hitlister. Og albummet “Sounds” vandt en Best Album Award, da YUNA Music Professional skulle netop dén pris ud.

Til den internationale konkurrence “Eurovision 2017” havde Monatik fået æren af som gæstekunstner at åbne konkurrencen. “Spinning” blev fra den allerførste dag et hit på YouTube og efterfølgende blev showet et af de mest omtalte af slagsen i de internationale medier. Monatiks musik og show blev hørt i USA, Tyskland, Kasakhstan, Emirater, Spanien og Frankrig. Hans turné i USA og Canada blev en kæmpe begivenhed for fans af kunstneren. Monatik besøgte syv byer, og alle koncerterne blev udsolgt i forsalg.

Links
Monatiks hjemmeside
Facebook
Instagram
YouTube
SoundCloud
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.