• Monster Magnet koncert VoxHall Aarhus
  • Bersærk koncert VoxHall Aarhus

Om koncerten

Amerikanske Monster Magnet er først og fremmest mestre i tonstung stoner-rock med masser af referencer til hård rock og metal, men er ikke bange for også at eksperimentere med eksempelvis psykedelisk rock.

… Læs mere

 

Om Monster Magnet
Monster Magnet blev dannet i 1989 og lavede allerede samme år to demoer, der ledte til en pladekontrakt med Circuit Records, som således udgav bandets første officielle udgivelse, singlen “Lizard Johnny/Freakshop USA”. Året efter udsendte gruppen en selvbetitlet ep på Glitterhouse Records, og så var vejen ellers for alvor banet for Monster Magnet, som efterfølgende skrev kontrakt med Caroline Records og i 1991 udgav deres debutalbum “Spine Of God”. Gruppen udgav yderligere et par album (nu på A&M Records), før man i 1998 fik et regulært gennembrud med “Powertrip”, der ikke mindst takket være singlen “Space Lord” blev en vaskeægte sællert. Siden har Monster Magnet fastholdt såvel kunstnerisk som kommercielt momentum – senest udkom i 2013 “Last Patrol” og de to genfortolkninger af netop “Last Patrol” og “Mastermind” (2010) “Milking the Stars: A Re-Imagining Of Last Patrol” (2014) og “Cobras And Fire (The Mastermind Redux)” (2015). Der har over årene været en del udskiftninger i Monster Magnets besætning, men frontmand Dave Wyndorf har i alle årene stået i spidsen for bandet, hvis øjeblikkelige besætning også tæller eksempelvis Phil Caivano, der siden 1998 har indtaget rollen som rytmeguitarist.

Beslægtede navne
Kyuss
Clutch
Fu Manchu
Corrosion Of Conformity
Orange Goblin
Brant Bjork
Nebula
Dozer
Queens Of The Stone Age

Anmeldercitater
“Dark, desperate and full of great tunes, this is rock’n’roll at its black-hearted best.” (Classic Rock Magazine, 2013)

“Last Patrol ties things up nicely with the one-two punch of “Strobe Light Beatdown” and “One Dead Moon,” the former a blistering garage rock rager and the latter a midnight power ballad that shakes its fist at the inky blue and then disappears into its gaping maw.” (All Music Guide, 2013)

Om Bersærk
Aarhusianske Bersærk blev dannet i 2012, og med udgivelsen af debutalbummet “Mulm” i efteråret 2015 sparkede bandet for alvor dørene ind til den danske undergrundsscene med deres unikke, dansksprogede stoner-rock.

Siden da har kvartetten – med karismatiske Casper Popp i front – imponeret med intense liveoptrædener over det ganske danske land, inklusiv medrivende koncerter på de store festivaler Copenhell og Roskilde Festival i 2016. Det var også Bersærk, der headlinede under det stort-anlagte Mono Goes Metal-arrangement i Mølleparken under Aarhus Festuge 2016. Tidligere har Bersærk spillet support for blandt andre Red Fang og EyeHateGod.

Ud over “Mulm” har Bersærk EP’en “Trældom” i sin diskografi. Både EP’en og det fulde album har høstet mange roser hos anmelderne. Sideløbende med de heftige energiudladninger til koncerterne er Bersærk således også i fuld gang med at arbejde på nyt materiale til et kommende album. De forventer at kunne sende en single ud i løbet af foråret 2017, mens udgivelsen af deres andet fuldlænge-album endnu ikke ligger fast.

Links
Monster Magnets hjemmeside
Monster Magnet på Facebook
Monster Magnet på Twitter
Monster Magnet på MySpace
Bersærk på Facebook
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.