Om koncerten

Vigtigt!: Koncerten er flyttet fra Atlas til VoxHall. Pga. lempelse af restriktioner vil koncerten blive gennemført som stående koncert. Der skal ikke fremvises coronapas.

Koncerten er grundet coronavirus flyttet fra den 17. april (og før det den 7. november 2020) til den 30. september. Købte billetter gælder naturligvis til denne nye dato.

Den aarhusianske hiphop-gruppe MONTI er på himmelfart, og til november vender de tilbage til Atlas i Aarhus.

… Læs mere

 

MONTI fik en flyvende start, da de imponerede alle med deres energiske show på Roskilde Festival 2017, som var én af bandets allerførste koncerter. Siden har de aarhusianske drenge vakt opsigt med udgivelsen af en stribe alternative hiphop-numre, eksperimenterende musikvideoer og anmelderroste koncerter.

MONTI er et varmblodet opkog af engelsksproget rap og håndspillet musikalitet. Med både eksplosive og dybfølte rap-salver imponerer de altid på scenen, hvor  kompromisløsheden står stærkt indprentet i deres DNA.
Rapper Sebastian Bang Monti lægger navn til gruppen, der desuden består af guitarist Martin Frederik Ilsø Christensen, bassist Adam Eske Munch Raahauge, trommeslager Karl-Emil Øgendahl Roldborg og keyboardspiller Jesper Trøiborg Laursen.

I 2020 startede MONTI stort ud med en optræden til Gaffaprisen, som stjal opmærksomheden. Her fik de meldt sig på banen i et år, hvor der er blevet lovet intet mindre end en ny stribe singler og gruppens debutalbum. De to første smagsprøver “ALRITE” og “ROGUE” har allerede ramt gaden med vel omtalte musikvideoer.

Links
MONTI på Facebook
HUNNID22 på Facebook
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.