• MTV Headbangers Ball Tour koncert VoxHall Aarhus
  • MTV Headbangers Ball Tour koncert VoxHall Aarhus

Om koncerten

Koncerten er grundet coronavirus flyttet fra den 4. december 2021 til den 3. december 2022. Købte billetter gælder naturligvis til denne nye dato.

Fire af thrash metal-genrens bedste bands spiller som en del MTV Headbangers Ball Tour tre shows i Skandinavien i december. Glæd jer til Vio-lence (US), Voivod (CAN), Exciter (CAN) og vores egne Artillery (DK), som vil vise, hvor (guitar)kabinettet skal stå! Denne aften går det løs på VoxHall i Aarhus.

… Læs mere

 

I slutningen af 80’erne var Vio-lence et af de hotteste bands i thrash. Kort efter at Robb Flynn forlod bandet for at danne Machine Head, blev bandet opløst, men i 2019 blev bandet genskabt. Med Phil Demmel og Sean Killian ved roret er Vio-Lence nu bedre end nogensinde!

Voivod har altid udfordret grænserne for, hvad metal kan betyde. Med klassiske albums som “War And Pain” og “Rrröööaaarrr” har de skabt sig et udødeligt navn indenfor genren.

Exciter debuterede allerede i 1983 med det legendariske album “Heavy Metal Maniac”. Gennem 80’erne fortsatte de med at udgive thrashplader, der i dag har fået kultstatus.

Danske Artillery har været aktive siden 1981 med få pauser – og været en inspirationskilde for blandt andre Metallica. Bandet har gennem karrieren haft over 22 forskellige medlemmer – med guitaristen Michael Stützer som det faste anker gennem alle årene.

Når de fire klassiske thrash-bands tager på denne fælles turné, er der ganske enkelt mødepligt for alle thrash-fans!

Links

Vio-lence på Facebook
Voivods hjemmeside
Exciter på Facebook
Artillery på Facebook
MTV Headbangers Ball Tour på Facebook
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.