Om koncerten

Koncerten er grundet coronavirus flyttet fra den 4. december 2021 til den 3. december 2022. Købte billetter gælder naturligvis til denne nye dato.

‘Triple Thrash Treat’ delen var meget populær i det legendariske metalshow ’MTV Headbanger’s Ball’, hvor de tre hårdeste bands blev spillet lige i træk. Denne tours ‘Triple Thrash Treat’ er Vio-Lence, Whiplash og Artillery, mens endnu et band vil blive tilføjet – så dette års MTV Headbanger’s Ball bliver en firdobbelt’ thrash godbid ‘i stedet.

… Læs mere

 

I slutningen af 80’erne var Vio-lence et af de hotteste bands i thrash. Kort efter at Robb Flynn forlod bandet for at danne Machine Head, blev bandet opløst, men i 2019 blev bandet genskabt. Med Phil Demmel og Sean Killian ved roret er Vio-Lence nu bedre end nogensinde!

Xentrix, der udgav deres første album “Shattered Existence” i 1989, er ny i denne line-up. Efter debutalbummet kom det berømte album “Ghost Busters” og det succesfulde album “For Whose Advantage?”. I 1992 brød bandet op, og efter en pause blev de genforenet i 2013 og spillede på Bloodstock UK samt nogle koncerter med Overkill og Kreator. Siden da har Xentrix omstruktureret og i 2019 udgav de pladen “Bury the Pain”. En ny udgivelse via Listeable Records forventes senere på året.

Selvom Whiplash kommer fra New Jersey, har de absolut intet at gøre med Bon Jovi-sounden. Whiplash satte metalstandarden i 80’erne og langt ind i 90’erne. Titlen på deres album, der udkom i 1998 ‘Thrashback’ taler helt for sig selv. Nu er det atter tid til en “thrashback”, når den kraftfulde trio igen står på scenen.

Danske Artillery har været aktive siden 1981 med få pauser – og været en inspirationskilde for blandt andre Metallica. Bandet har gennem karrieren haft over 22 forskellige medlemmer – med guitaristen Michael Stützer som det faste anker gennem alle årene.

Når de fire klassiske thrash-bands tager på denne fælles turné, er der ganske enkelt mødepligt for alle thrash-fans!

Links

Vio-lence på Facebook
Whiplash FaceBook
Artillery på Facebook
MTV Headbangers Ball Tour på Facebook
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.