Music City Aarhus Goes Metal talk Atlas Aarhus

Om koncerten

Aarhus er kendt som en hårdtslående by, når man kigger på den tunge musikgenre. Bands som Mnemic, Hatesphere, Raunchy og ikke mindst Illdisposed har siden 90’erne serviceret alverdens subkulturer med sublim musik og benhårde live-optrædener.

… Læs mere

 

I de sidste par år er en ny generation ankommet og er allerede på vej ud over Danmarks grænser på baggrund af en ukuelig ihærdighed, nyskabelse eller konstruktiv tankegang.

Navne som LIVLØS, Bersærk, MØL og BAEST har allerede spillet på nogle af landets største festivaler eller har pladekontrakt med international labels, der bringer dem vidt omkring.

Er der en fællesnævner for succesen for disse fire navne? Er det individuelt hårdt arbejde eller er der dannet en base i øvelokaleforeningen MONO og den lokale Royal Metal Fest?

Bruger navnene hinanden, når det kommer til udveksling af erfaringer, tips og tricks – og går de ud i verden med ydmyghed eller stolthed, når der står Aarhus i nakken.

Mød frontfolkene fra LIVLØS, Bersærk og BAEST til en snak med Carsten Holm til denne vores syvende omgang Music City Aarhus Talks.

Link

Promus’ hjemmeside

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.