• Myrkur koncert VoxHall Aarhus
  • Jo Quail koncert VoxHall Aarhus

Om koncerten

23. november: Vi har fanget Myrkur til en snak om koncerten – læs interviewet længere nede.

Støvet har endnu ikke lagt sig fra Myrkurs to koncerter på Roskilde Festival, før nyheden om to klubshows slippes. VoxHall og Pumpehuset får atter glæden af én af de mest interessante artister på den danske scene lige nu. Myrkur er i en liga for sig. Én-kvindes-hæren, den klassisk trænede multiinstrumentalist med det borgerlige navn Amalie Bruun har siden sin debut ”M” ikke set sig tilbage.

… Læs mere

 

Hun er lige dele kendt for sin rå second-wave black metal og hendes forkærlighed for den nordiske folkemusik. Noget, hun smukt blander på både plade og på scenen!

For få uger siden blev seneste album ”Mareridt” da også hædret med prisen for ”Best Album” til Metal Hammer’s Golden Gods prisfest i London – én af de ypperste priser, man kan vinde inden for metal genren.

Så glæd jer til Myrkurs tilbagevenden til Aarhus og København – denne gang som headliner og med Jo Quail som support.

Interview med Myrkur
Hvad kan publikum forvente af koncerten?
“Musik fra mine to plader, helt nye sange plus traditionel folkemusik!”

Hvad har du med af merch?
“Jeg har hoodies, mit standard t-shirt logo-design og også nyt design med. Jeg håber på at kunne nå at få produceret lidt ekstra såsom patches også.”

Hvilket er dit favoritnummer at fremføre live?
“Jeg har ikke noget favoritnummer, da det ændrer sig i forhold til, hvilket humør jeg er i den aften. Men jeg glæder mig meget til at ur-opføre min nye single “Juniper”.”

Hvordan er dine seneste koncerter gået?
“Mine seneste koncerter har været ganske overvældende og fantastiske oplevelser for mig og forhåbenlig da også for publikum. Senest spillede vi i Finland med Amorphis og derefter et headline-show i Grækenland. Begge var virkelig fede og meget forskellige.”

Links
Myrkurs hjemmeside
Instagram
Facebook
YouTube
Jo Quails hjemmeside
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.