Mzungu Kichaa koncert Atlas Aarhus

Om koncerten

25. oktober: Vi har fanget Mzungu Kichaa til en snak om koncerten – læs interviewet længere nede.

Mzungu Kichaa er oprindeligt fra Skanderborg men flyttede i en tidlig alder til Afrika med sin familie, hvor interessen for det store kontinents musik hurtigt blev vakt.

… Læs mere

 

Mzungu Kichaa betyder the crazy white man. Trods sine danske gener er han blevet én af Østafrikas store musikalske stjerner og en anerkendt pioner indenfor den såkaldte bongo flava – et navn for den tanzanianske hiphop- og popmusik.

I 2009 udgav Mzungu Kichaa sit debutalbum “Tuko Pamoja”. Et album, der blev nomineret til Best World Album ved Danish Music Awards, og som indeholdt singlen “Jitolee”, der for alvor gjorde den hvide sanger og guitarist til en stjerne i Østafrika. En status, der blandt andet gjorde, at Mzungu Kichaa blev udvalgt som dommer i tv-programmet Bongo Star Search (Østafrikas udgave af X Factor), der rammer over 60 millioner seere.

Siden starten har Mzungu Kichaa altid turneret med sit tanzanianske band Bongo Beat, som sammen giver et brag af en koncert. Mzungu Kichaa og band er i Danmark, og vi ser frem til at opleve dem endnu engang på Atlas.

Interview med Mzungu Kichaa
Hvad kan publikum forvente af koncerten?
“Jeg spiller med mit tanzanianske backingband Bongo Beat, som er supergode til at trylle en fest frem. Vi spiller nogle af mine nye sange, og jeg glæder mig – især fordi Aarhus føles som en slags “hjemmebane” for os.”

Hvad har du med af merch?
“Vi har nogle nye t-shirts med plus noget tøj fra et spændende afrikansk inspireret label, som hedder Secret Sample. Desuden har jeg et limited edition pendant med sang titlen Mind Body Soul med lavet i afrikansk ibenholt.”

Hvilket er dit favoritnummer at fremføre live?
“Det må helt klart være “Twende Kazi”.”

Hvad er det bedste ved at være på turné?
“Det er, at man virkelig får muligheden for at leve sig ind i musikken. Hver gang man spiller en koncert, sker der altid noget nyt.”

Hvad er det bedste ved at vende hjem fra en veloverstået turné?
“Søvn. På en turne sker der også mange ting bag scenetæppet. Der sker hele tiden noget. Og som bandleder og frontfigur er der mange ting, man skal tage stilling til undervejs.”

Hvad er dine planer for resten af 2016?
“Vi arbejder på en ny udgivelse. Jeg har også nogle koncerter i Afrika. Blandt andet en koncert i Lake Natron som ligger ved Serengeti. Derudover planlægger vi en sommerturné i 2017.”

Links
Mzungu Kichaas hjemmeside
Mzungu Kichaa på Instagram
Mzungu Kichaa på Facebook
Mzungu Kichaa på Twitter
Mzungu Kichaa på YouTube
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.