• Nabiha koncert VoxHall Aarhus
  • Jærv koncert VoxHall Aarhus

Om koncerten

1. september: Vi har fanget Nabiha til en snak om koncerten – læs interviewet længere nede.

Bemærk: Koncerten er flyttet fra den 22. april. Købte billetter gælder til den nye dato, men kan også refunderes til og med den 14. april ved henvendelse til Billetten på telefonnummer 70 20 20 96 eller mail-adresse info@billetten.dk.

24. marts: Vi har modtaget følgende melding fra Nabihas lejr: “Da Nabiha for tiden bruger al sin tid og energi i studiet med færdiggørelsen af sin nye musik, har vi valgt at rykke forårets planlagte koncerter over i efteråret. Således får publikum også glæde af alle de nye numre, selvom der helt sikkert også bliver plads til Nabihas parade af hits fra bagkataloget. Mon ikke Nabiha både medbringer sit velkendte charmerende væsen, sit dygtige band, og ikke mindst sin store store stemme, hvilket helt sikkert vil være garanti for en helt uforglemmelig aften i efteråret.”

Den smukke og talentfulde Nabiha er efter to år med sangskrivning og aktiviteter i udlandet igen klar med en storstilet Danmarksturné i 2017.

… Læs mere

 

Nabiha har med sine vestafrikanske rødder, danske opvækst og ikke mindst skønne stemme formået at skabe en helt unik position i det danske og udenlandske musiklandskab indenfor en verden af dance, pop og R&B. Hun er fra foråret 2017 tilbage på de danske spillesteder og glæder sig til at præsentere danskerne for gamle, såvel som nye hits.

”Jeg glæder mig ekstremt meget til igen at komme ud at spille for danskerne rundt omkring i landet, og præsentere dem for nye sange – og naturligvis mine gamle hits. Jeg håber, at vi ses derude,” udtaler Nabiha om den kommende forårsturné i Danmark.

Nabiha debuterede i 2010 med albummet “Cracks” og i 2011 med den internationale version “More Cracks” – albums, der høstede anerkendelse i både ind- og udland med blandt andet hitsinglerne “Deep Sleep”, “The Enemy”, “Trouble” og “Never Played The Bass”. Efterfølgende har hun cementeret sin status som én af Danmarks bedste sangerinder med hits som “Mind The Gap”, “Ask Yourself”, “Bang That Drum”, “Animals” og “Weapon”, og hun har modtaget adskillige priser og nomineringer.

Nabiha er klar med en ny single i januar, som bliver fulgt op med en EP i det tidlige forår 2017.

Interview med Nabiha
Hvad kan publikum forvente af koncerten?
“Folk kan forvente sig masser af energi. Vi glæder os så meget til at komme i gang med “I O U”-touren og til at skabe vores eget rum med både intim koncert- og privat fest-stemning på de danske spillesteder. Vi kommer til at spille sange fra min nye EP ”I O U” så vel som alle de sange, publikum kender. Der vil være lidt overraskelser, og så vil I også opleve et visuelt udtryk, som er anderledes fra, hvad vi tidligere har haft med.”

Hvad har du med af merch?
“Jeg kommer ud og skriver autografer i merch-boden bagefter koncerterne, så ofte jeg kan, og i den forbindelse kan man selvfølgelig også få signeret Nabiha-kasketter, t-shirts, mavetasker og plakater.”

Hvilket er dit favoritnummer at fremføre live?
“Det skifter meget efter mit humør, haha. Det er altid spændende med de nye numre, fordi vi ikke har spillet dem så meget endnu. “Keeper”, “Young” og “Issues” glæder jeg mig altid til. Men der opstår også tit noget helt særligt live i de numre, vi har spillet til hudløshed, som for eksempel “Ask Yourself”, “Never Played The Bass” eller “Fearless”. En ny solo eller et trommefill, der inspirerer til en anden ad lib eller melodi, og pludselig får sangene et nyt liv.”

Hvordan er dine seneste koncerter gået?
“Det har været virkelig sjovt – jeg synes faktisk, hele sæsonen er gået rigtig godt! Folk har danset og sunget med os i både sol og regn, og de har taget virkelig godt imod de nye sange. Det har været rigtig godt for os at være afsted, så nu glæder jeg mig bare til at gøre det hele igen.”

Hvordan vil du beskrive dit backingband?
“Jeg er sindssygt glad for den konstellation, jeg har med på min ”I O U”-tour – der er god grund til, at jeg har spillet med mit band i mange år. De er utrolig dygtige og skønne, og jeg har stor respekt for dem og hele mit team af super talentfulde og hårdtarbejdende folk. Der er en rigtig fin vibe imellem alle både foran og bag scenen, og det er vigtigt, når vi bruger så meget tid sammen. Jeg er super stolt af mit hold.”

Hvilket livenavn (band og/eller solokunstner) er dit yndlings – og hvorfor?
“Jeg lytter til meget forskellig musik og elsker at se dygtige bands og artister som for eksempel FKA Twigs, Minds of 99 eller Alex Vargas, der tager scenen og gør rummet til deres. Det virker dragende – de får én til at føle musikken, lytte efter ordene og mærke meningen bag.”

Hvordan vil du beskrive din nye EP, “I O U”?
“Jeg vil beskrive ”I O U” som en EP med masser af kærlighed til livet. En eklektisk blanding af pop, urban og elektronisk musik med ord og stemninger fra mit liv – skrevet i en periode, hvor jeg virkelig fik brug for at kanalisere mine følelser igennem musikken. Begge mine forældre fik konstateret kræft, og vi endte med at miste min far. Sygdommen rammer desværre alt for mange, og det var en utrolig hård tid for mig og min familie. Midt i al sorgen oplevede jeg en kæmpe støtte fra min omgangskreds og musikfamilie – og fra mit publikum, selvom de ikke vidste, hvad jeg gik igennem. Det gav mig den energi og tro på mig selv, jeg havde brug for. EP’en er en stor og ydmyg tak til alle, der har været der gennem de gode og de hårde tider. Derfor hedder touren også ”I O U”, og særligt derfor glæder jeg mig til at komme i gang.”

Hvad er dine planer for efteråret og vinteren?
“Udover min ”I O U”-tour rundt i Danmark har jeg også nogle enkelte udenlands-jobs, og så skal jeg til London og Los Angeles og skrive en masse ny musik.”

Jærv
Jærv er en duo, der skriver ørehængende, dansksprogede sange. Personlige, maleriske historier får brændstof af kraftfulde produktioner i spændingsfeltet mellem new wave og electronica. Med dette afsæt går sangerinde Amanda Glindvad og producer Mathias Pedersen Smidt efter at sætte et nyt aftryk i den dansksprogede poptradition, hvilket duoens intense koncerter bevidner. Jærv er historien om to ekskærester, der begyndte at skrive musik sammen og derigennem knyttede et nyt bånd, da det gamle sluttede.

Links
Nabihas hjemmeside
Facebook
Twitter
SoundCloud
Instagram
YouTube
Jærv på Facebook
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.