• Nana Jacobi koncert Atlas Aarhus
  • between mermaids and me koncert Atlas Aarhus

Om koncerten

Koncerten er desværre aflyst, da Atlas er lukket, og da vi derfor ikke har noget spillested til rådighed til afholdelse af koncerten. Vi beklager meget. Købte billetter refunderes automatisk.

Koncerten er grundet coronavirus flyttet fra den 5. marts til den 2. oktober. Købte billetter gælder naturligvis til denne nye dato.

Nana Jacobi på “Magnet Sky release tour” efter fantastisk album-modtagelse. Denne aften gæster hun Atlas i Aarhus.

… Læs mere

 

To nummer et-hits, månedsvis af singlerotationer, femstjernede anmeldelser, stor mediedækning, optrædener i Go’ Morgen Danmark, DR2, og TV2 Nyhederne og en plads på Soundvenues liste over de 15 bedste albums i 2021 er blot nogle af de reaktioner Nana Jacobi fik på sit nye album “Magnet Sky”, som udkom 26. februar.

Nu bliver det muligt at opleve de elektroniske popsange og store melodier fra “Magnet Sky” udfolde sig live. Nana Jacobi kan endelig i oktober tage på en releaseturné rundt i landet for at møde sit publikum. Efter fire års turné med koncertprojektet HUN SOLO, som Nana er medstifter af, kan man i oktober 2021 opleve en række headliner-koncerter med Nana Jacobi, som har ry for at være en stærk performer, der leverer gåsehudsfremkaldende liveshows.

Jacobi kommer med en stemme fra en voksen kvinde, der favner både fortid, nutid og fremtid i sin produktion og kommer med sit eget stærke og originale bud på hvordan popmusik anno 2021 kan lyde.

Anmeldercitater

“Viljestærkt popværk spækket med velskrevne sange, eftertænksomme tekster og intet ringere end kompromisløs feminin power.” (Gaffa, 5/6 stjerner)

“Jacobi bliver kun mægtigere som vokalist – som om alle instrumenterne sammen løfter hende op på en trone, som man slet ikke havde forventet.” (Soundvenue, 5/6 stjerner)

“Jacobi er sådan lidt under radaren blevet noget af en kultfigur blandt dansk- poppens sanger-sangskrivere.” (Politiken, 5/6 hjerter)

“Løfter sig langt over strømmen af de mainstream popsange der sædvanligvis flyder ud af æteren.” (Nordjyske, 4/6 hjerter)

“Et powerfelt af et album med et poppet og iørefaldende musikalsk univers (…) mesterværk med ti stærke sange.” (Musicandconcertxp, 5/6 stjerner)

“Der er noget på hjerte, der er mod og måske endda også overmod. Og så er der evnerne til at tage stikkene hjem.” (GFR, 4/6 stjerner).

Bio

Nana Jacobi er lidt af en patchwork profil. Hun fik oprindelig sit gennembrud med sangen “Open Sky” fra filmen “En kort, en lang” – en sang, der har opnået en slags evergreen status i dansk radio. Hun har siden udgivet fire albums og en EP i eget navn.

Hun arbejder indimellem som filmkomponist og har leveret sange og score til adskillige film. Hun arbejder i øjeblikket på musik til en kommende TV-serie.

Nana er én af grundlæggerne bag det succesfulde, innovative koncertprojekt HUN SOLO og deres label HUN SOLO RECORDS, som sætter spot på kvindelige artister. De modtog hædersprisen ‘Tak Rock Prisen’ 2020 ved årets GAFFA Prisen-show.

Hun er en markant stemme i det danske debatlandskab – ikke mindst når det kommer til kønsubalancen i dansk musikliv.

Som sangskriver er Nana ofte involveret i sessions og samarbejder. Sammen med blandt andre Isam B (tidligere Outlandish) skrev hun sangen “Ramadan i København” til Højskolesangbogen. Endnu engang var Nana ‘in the eye of the storm’, da sangen mildest talt skabte stor debat både i danske og internationale medier; selv New York Times skrev om sangen.

Links

Nana Jacobis hjemmeside
Facebook
Instagram
between mermaids and me på Facebook
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.