Nana Jacobi koncert Atlas Aarhus

Om koncerten

Det er i øjeblikket kun muligt at købe billetter i forsalg her på vores hjemmeside. Det er således ikke muligt at købe billetter i døren – heller ikke på de enkelte koncertaftener.

Koncerten er grundet coronavirus flyttet fra den 5. marts til den 2. oktober. Købte billetter gælder naturligvis til denne nye dato.

Efter en række succesfulde singler udgiver Nana Jacobi nu albummet “Magnet Sky”. Samtidig tager hun rundt i landet med sine elektroniske, dynamiske og powerfulde popsange med originale danske tekster. Denne aften gælder det Atlas i Aarhus.

… Læs mere

 

Efter fire års non-stop turné med koncertprojektet HUN SOLO kan man i foråret 2021 opleve en række headliner-koncerter med Nana Jacobi. Nana er en stærk og inderlig performer. Hun bevæger sig i et musikalsk landskab i nærheden af artister som Billie Eilish, Björk, Oh Land, Aurora og Lana Del Ray.

Nana Jacobi rider bølgen efter sine single-succeser, herunder “Ingenmandsland” (som i ugevis har ligget i top-10 hos DR P6Beat), “Et Skib” og “Sneblind”. Alle har fået radiorotationer, store playlisteplaceringer og tusinder af intense interaktioner fra fans. 2020 har uden sammenligning været et heftigt år for alle. Et år, vi kommer til at huske. Med en pulserende, dramatisk og længselsfuld energi resonerer sangene på albummet “Magnet Sky” i tiden lige nu. Nanas fjerde fuldlængde-album udkommer 12. februar, og herefter er hun klar til at møde sit publikum live.

Markant stemme

Nana Jacobi fik for år tilbage sit gennembrud med sangen “Open Sky”. En sang, der har opnået en form for evergreen-status og stadig i dag spilles i dansk radio. Nana er desuden én af grundlæggerne bag det innovative og prisbelønnede koncertprojekt HUN SOLO og pladeselskabet HUN SOLO RECORDS, som blandt andet vandt Tak Rock Prisen ved GAFFAs award-show 2020. Hun er en markant stemme i det danske debatlandskab – ikke mindst når det kommer til kønsubalancen i dansk musikliv. Som sangskriver er hun ofte involveret i sessions og samarbejder, senest i forbindelse med sangen “Ramadan i København”, som hun har skrevet sammen med blandt andre Isam B (Outlandish) til Højskolesangbogen, og som mildest talt skabte stor debat i alle danske medier.

Albummet “Magnet Sky” er produceret af Kristoffer Søndergaard og mixet af Carsten Heller (The Minds of 99, Turboweekend, Lars H.U.G, Under Byen med flere) og udkommer pÅ HUN SOLO RECORDS 12. februar 2021.

Links

Nana Jacobis hjemmeside
Facebook
Instagram
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.