Om koncerten

Der bliver sorte skyer over europa når danske Konvent og ukrainske 1914 til maj drager på en delt headliner tour.

1914 spiller black metal blandet med elementer fra det tungere sludge og klassiske dødsmetal. De blev dannet i 2014 i forbindelse med 100 års jubilæet for første verdenskrig. Teksterne omhandler begivenheder fra netop første verdenskrig. De er ikke et politisk band og prøver heller ikke at glorificere krig. De ser deres sange som en formidling og dokumentation af vigtige historiske begivenheder, fortalt igennem sang og musik. Så gå ikke glip af denne helt unikke og stærke historiefortælling.

Danske Konvent har stor succes med deres udgave af musikgenren doom. Et unikt growl, skarpe riffs og en solid rytmegruppe, har gjort at Konvent er helt i toppen af danske doom bands. Deres debutalbum ’Puritan Masochism’ fra 2020 har givet genlyd i hele verdenen og der er ikke nogen tvivl om at Konvent er på vej op i den helt store liga indenfor doom og ekstrem musik. Så snyd ikke dig selv for den massive og imponerende lydoplevelse det bliver når Konvent denne aften gæster VoxHall.

Med som special guest har de inviteret lokale Livløs. De har netop underskrevet stor international pladekontrakt og nu klar til at erobre resten af verdenen med deres bud på dødsmetal, fyldt med melankoli og store melodier.

1914 på facebook

Konvent på facebook

Livløs på facebook

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.