Natalie Bergman koncert Atlas Aarhus

Om koncerten

Det er i øjeblikket kun muligt at købe billetter i forsalg her på vores hjemmeside. Det er således ikke muligt at købe billetter i døren – heller ikke på de enkelte koncertaftener.

Bemærk at man som følge af de gældende retningslinjer foruden billet skal fremvise gyldigt coronapas for at få adgang til koncerten.

Amerikanske Natalie Bergman er en dynamisk sanger/sangskriver, der favner både jazz og soul, rock og gospel. Denne aften gæster hun Atlas i Aarhus.

… Læs mere

 

Natalie Bergman er bedst kendt som den ene halvdel af bror/søster-duoen Wild Belle. Et pop-sonisk rigt og eventyrlystent foretagende, der blandt meget andet trækker på reggae, afrobeat og soul. I kølvandet på udgivelsen af duoens tredje album, “Everybody One of a Kind” (2019), blev Bergmans far og stedmor dræbt af en spritbilist. Hun opsøgte efterfølgende et kloster i New Mexico, hvor hun mediterede over sit tab og begyndte at skrive de sange, der siden skulle udgøre hendes solodebutalbum, det gospel-tonede “Mercy” (2021).

Bergman og hendes bror Elliot voksede op i en dybt musikorienteret familie i Chicago-området, hvor navne som Bob Dylan, Pharoah Sanders og Etta James ofte snurrede på anlægget. Hun komponerede sin første sang på ukulele som 13-årig, og duoen brugte de følgende år på at indspille sange på en firespors båndoptager. Natalie blev i 2006 en del af Elliots afrobeat-band NOMO, hvor hun gav den som percussionist og korsanger, og i 2012 begyndte søskendeparret at arbejde under bandnavnet Wild Belle. Debutalbummet “Isles” udkom året efter, toeren “Dreamland” fulgte i 2016, og tre år senere gjaldt det altså “Everybody One of a Kind”.

Beslægtede navne

Santigold

Zella Day
Mr. Little Jeans
Elliphant

Links

Natalie Bergman på Facebook
Instagram
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.