• Natalie Bergman koncert Atlas Aarhus
  • he is tall. koncert Kunsthal Aarhus

Om koncerten

Da Atlas er lukket, afholdes koncerten i Kunsthal Aarhus (J.M. Mørks Gade 13, 8000 Aarhus C). Allerede købte billetter gælder naturligvis fortsat.

Amerikanske Natalie Bergman er en dynamisk sanger/sangskriver, der favner både jazz og soul, rock og gospel. Denne aften gæster hun Kunsthal Aarhus.

… Læs mere

 

Natalie Bergman er bedst kendt som den ene halvdel af bror/søster-duoen Wild Belle. Et pop-sonisk rigt og eventyrlystent foretagende, der blandt meget andet trækker på reggae, afrobeat og soul. I kølvandet på udgivelsen af duoens tredje album, “Everybody One of a Kind” (2019), blev Bergmans far og stedmor dræbt af en spritbilist. Hun opsøgte efterfølgende et kloster i New Mexico, hvor hun mediterede over sit tab og begyndte at skrive de sange, der siden skulle udgøre hendes solodebutalbum, det gospel-tonede “Mercy” (2021).

Bergman og hendes bror Elliot voksede op i en dybt musikorienteret familie i Chicago-området, hvor navne som Bob Dylan, Pharoah Sanders og Etta James ofte snurrede på anlægget. Hun komponerede sin første sang på ukulele som 13-årig, og duoen brugte de følgende år på at indspille sange på en firespors båndoptager. Natalie blev i 2006 en del af Elliots afrobeat-band NOMO, hvor hun gav den som percussionist og korsanger, og i 2012 begyndte søskendeparret at arbejde under bandnavnet Wild Belle. Debutalbummet “Isles” udkom året efter, toeren “Dreamland” fulgte i 2016, og tre år senere gjaldt det altså “Everybody One of a Kind”.

Beslægtede navne

Santigold

Zella Day
Mr. Little Jeans
Elliphant

Links

Natalie Bergman på Facebook
Instagram
he is tall. på Facebook
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.