• Natlyst koncert Atlas Aarhus
  • Rigmor koncert Atlas Aarhus

Om koncerten

Natlyst er forførende og hævngerrigt. Og denne aften på Atlas i Aarhus holder de release for deres debutalbum, “Modig”.

… Læs mere

 

De 11 musikere danner sammen rammerne for et menneskeligt mørke og natlige eksperimenter. Eksperimenter, som både kan udfolde sig i omfavnelse og slagsmål. Musikken fødes i forsanger/sangskriver Amanda Drews ærlighed og vokser i mødet mellem strygere, blæsere og rytmegruppe.

Med deres debutalbum, “Modig”, tager det aarhusianske band det skrøbelige og gør det stærkt i fortællinger om seksualitet, depression og angst. Natlyst er en nysgerrig organisme og går ikke på kompromis.

Natlyst har gennem det seneste år arbejdet på indspilningen af deres kommende fuldlængde debutalbum, “Modig”, som står udgivelsesklar i marts 2019.

Natlyst blev født og døbt i maj 2016. Knap et år senere, i april 2017, udgav de deres første EP, “Ti Skridt”, som blev taget godt imod på diverse musikblogs blandt andre Bands of Tomorrow. Nummeret “Vinter” var på 1.-pladsen på Barometerlisten på P3. Natlyst spillede en fyldt koncert på Spot 2017 og har desuden spillet flere koncerter i undergrunds-Aarhus og rundt omkring i Jylland og København. Blandt andet til Spot Royal 2018 og Copenhagen Jazz Festival 2018.

Rigmor
Rigmor skriver musik og danske tekster baseret på Michael Strunges underfundige, maniodepressive tekstunivers. Musikken bærer præg af, at teksterne, deres egne såvel som Strunges, kan læses som selvstændige digte. Bandet er fascineret af måden, hvorpå Strunge anskuer verden og udtrykker vores alle sammens op- og nedture.

Den overbevisende kvindelige vokal og de melodiøse kompositioner understøttes af et råt udtryk fra bandet. Bandet betegner musikken som melankolsk indiepop, der trækker tråde til 60’ernes pompøse rockgenre og ikke mindst den forbilledlige Annisette.

Rigmor tager flere væsentlige emner op gennem musikken og ikke mindst de samfundskritiske tekster. De er et billede på den fremstormende debat om flere kvinder i musik med en stærk, kvindelig frontfigur, der både er skrøbelig og rå. Deres afsæt i Strunge har givet bandet anledning til at få afløb for følelsen af at stå uden for samfundet, utilstrækkelig og ude af balance. Dette er et udgangspunkt, man har kunnet forholde sig til i årtier før vores generation, og som kan blive et samlingspunkt for nutidens unge generation og opfordre dem til at søge uden for samfundets transportbånd.

Bandets debut-EP udgives i foråret 2019.

Links
Natlyst på Facebook
SoundCloud
Rigmor på Facebook
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.