Nelson Can koncert VoxHall Aarhus

Om koncerten

Siden dannelsen i 2011 har Nelson Can udgivet fire plader, hvoraf den seneste, “EP3” fra 2017, markerede et større gennembrud for bandet. Albummet kastede en hel håndfuld singler i radioen og en stribe udsolgte koncerter af sig. Det hele kulminerede med en fuldstændig pakket koncert på Roskilde Festival 2018. Hér mødte over 6000 fans op til deres koncert på Avalon-scenen. Denne aften gæster bandet VoxHall i Aarhus.

… Læs mere

 

Gennem tiden har Nelson Can turneret det meste af Europa tyndt. Bandet har varmet op for internationalt anerkendte bands som eksempelvis Royal Blood og The Black Keys. De har lagt musik til alt fra Zentropa-film til store internationale reklamekampagner. De er blevet bandlyst i Kina, remixet af Kasper Bjørke, har været omkring alt fra BBC 1, BBC6, P6, P3 og Go’ Morgen Danmark. De har fået rosende ord med på vejen i Rolling Stone Magazine i både USA, Spanien og Tyskland, været nomineret til flere priser, herunder Zulu Awards og Carl prisen, og har endda fået Statens Kunstfonds præmiering for deres seneste plade, som blev kaldt et lille “mesterværk”.

Fredag den 20. september 2019 udsender Nelson Can en ny single på Alcopop! Records.

“Limelight” er et up-tempo, mørkt og klubbet nummer, der pumper som de stærke længsler, man kan opleve i bekymringsfri tider. Det gælder både længslen efter at give sig hen og give slip, men også til at mærke det gengældt i andre.

“Limelight” er første single siden Nelson Cans plade “EP3”, som udkom i 2017 og gav bandet stor opmærksomhed i både ind- udland. Singler som “Break Down Your Walls”, “Miracle” og “Move Forward” blev flittigt spillet på BBC 1, BBC6 og hjemlige P6 og P3, hvoraf “Break Down Your Walls” også blev Ugens Uundgåelige på sidstnævnte.

Links

Nelson Cans hjemmeside
Facebook
Twitter
Instagram
YouTube
SoundCloud
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.