Om koncerten

Never Say Die! Tour er at betragte som en europæisk pendant til den amerikanske Vans Warped Tour og har således siden 2008 præsenteret en lang række af de ypperste bands inden for hardcore punk og beslægtede genrer – 2014-udgaven er ingen undtagelse.

… Læs mere

 

Terror
Amerikanske Terror blev dannet i 2002 og udgav deres debutalbum “One With The Underdogs” i 2004. Siden er det blevet til yderligere fem album, hvoraf “Live By The Code” (2013) er det seneste. Bandet, der har opnået en vis hitliste-succes, er ikke mindst elsket takket være den ekstremt energiske frontmand Scott Vogel, der i 90’erne var en del af bandet Buried Alive.

Comeback Kid
Canadiske Comeback Kid blev dannet i 2002 og fik med deres album nummer to, “Wake The Dead” (2005), en pæn hitliste-succes, som man over yderligere tre studiealbum og et live-album siden har formået at fastholde. Bandet udgav tidligere i år dets hidtil seneste udspil, “Die Knowing”.

Stick To Your Guns
Amerikanske Stick To Your Guns blev dannet i 2003 af blandt andre Casey Lagos, der siden har spillet med eksempelvis Parkway Drive, og udgav i 2005 debutalbummet “For What It’s Worth”. Siden er det blevet til yderligere tre album, hvoraf “Diamond” (2012) er det seneste.

Obey The Brave
Canadiske Obey The Brave blev dannet så sent som i 2012 og tæller medlemmer fra bands som Despised Icon og Blind Witness.

More Than A Thousand
Portugisiske More Than A Thousand blev dannet i 2001 og har efter en håndfuld år i England nu atter base i hjemlandet. Bandet har i tidsrummet 2001-2014 udgivet fem album og tre ep’er.

No Bragging Rights
Amerikanske No Bragging Rights blev dannet tilbage i 1999 på initiativ af Mike Perez, der den dag i dag endnu er bandets frontmand. Gruppen har udgivet tre album og to ep’er, der alle udkom mellem 2006 og 2012.

Capsize
Amerikanske Capsize blev dannet i 2009 og påbegyndte i maj indspilningen af deres debutalbum.

Links
Never Say Die! Tours hjemmeside
Never Say Die! Tour på Facebook
Terror på Facebook
Comeback Kid på Facebook
Stick To Your Guns på Facebook
Obey The Brave på Facebook
More Than A Thousand på Facebook
No Bragging Rights på Facebook
Capsize på Facebook

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.