Om koncerten

The New Spring alias Bastian Kallesøe, der hører til landets allerbedste sangskrivere, har en vidunderligt varm og indtagende stemme og er en sand virtuos på den akustiske guitar.

Denne aften fremfører han ikke mindre end to album i deres helhed – først det nyligt udgivne “Late Bloomer”, dernæst et spritnyt, endnu uudgivet album, der kommer til at få titlen “1000 Songs Leaped Into The Air And Clearly It Is A Sign”. Forvent en aften spækket med drama, tragedier og kærlighed.

… Læs mere

 

Om The New Spring
Bastian Kallesøe slog oprindeligt sine folder i indierock-bandet Shout Wellington Air Force, der i 2010 udgav det lille mesterværk “Clean Sunset”, men valgte i starten af 2011 at gå solo under aliasset The New Spring. Senere samme år udkom det selvbetitlede debutalbum, der fluks fik et samstemmende anmelderkorps til at hylde Kallesøe for mandens stærke sangskrivning, store stemme og ekvilibristiske guitarspil. I 2012 udkom toeren “Secret Armor”, der produktionsmæssigt var en mere ambitiøs størrelse, der dog stadig var forankret i Kallesøes smukke fingerspil og dybe lyrik. Her i 2014 gælder det The Springs tredje album, “Late Bloomer”, der atter skærer helt ind til benet og blotlægger Kallesøes uforligneligt enestående talent.

Anmeldercitater
“Bastian er og bliver en af Danmarks mest interessante og unikke stemmer.” (BT)

“En oprigtig poet, der kan være følelsesladet, uden det virker påtage.” (Undertoner)

“Det er en magi, de færreste sangskrivere nogensinde mestrer, og som er svær at yde fuldretfærdighed i disse spalter.” (Soundvenue)

Link
The New Spring på Facebook

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.