Niels

Om koncerten

Bemærk: Koncerten er grundet coronavirus udsat til den 16. september. Købte billetter gælder naturligvis til denne nye dato, men kan også refunderes ved henvendelse til vores billetudbyder, Billetten, på telefonnummer 70 20 20 96 senest den 28. april.

Bemærk II: Koncerten er en siddekoncert.

Det bliver både humoristisk, hyggeligt og musikalsk, når Niels ”Niarn” Roos til maj næste år drager rundt i landet med sit nye underholdningsshow: Manden de kaldte Niarn 2. Et show, der vil være fuld af musik og masser af sjove anekdoter og røverhistorier fra tiden som Danmarks største rapstjerne – men som også viser bagsiden af medaljen af et vanvittigt liv, når han hudløst ærligt tager publikum med på en tur ud i et massivt alkohol- og stofmisbrug og endda helt derud, hvor Niels så døden i øjnene. Denne aften gæster han Atlas i Aarhus.

… Læs mere

 

Niels ”Niarn” Roos følger dermed op på succesen fra i vinter, når han på ny vil berette om livet som Niarn – for der er nemlig stadig masser af historier at fortælle og musikalske indslag at spille for alle dem, der vil med på endnu en rutschebanetur ud i et særpræget liv – fuld af fascinerende fortællinger, leveret som kun han kan det.

For Niels lægger bestemt ikke fingre imellem, når han hudløst ærligt og med et glimt i øjet fortæller om sin flamboyante fortid og lader nostalgien få frit løb. Historierne blandes med masser af musikalske flashbacks til Niarns storhedstid, når han igen spiller akustiske versioner fra bagkataloget og krydrer den musikalske potpourri med helt nye numre.

Hvis du kunne lide Manden de kaldte Niarn, så vil du uden tvivl elske det nye show med den særligt opfindsomme titel: Manden de kaldte Niarn 2.

Links

Niels “Niarn” Roos’ hjemmeside
Facebook
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.