Om koncerten

Niels Skousen, der hører til vores allerstørste sanger/sangskrivere, formår på samme tid at være distingveret og uhøjtidelig og er en vaskeægte ener på den danske musikscene.

… Læs mere

 

Om Niels Skousen
Niels Skousen skrev regulær dansk rock-historie, da han som den ene halvdel af duoen Skousen & Ingemann i 1971 udgav mesterværket “Herfra Hvor Vi Står”. Milepælen blev fulgt op af yderligere en håndfuld Skousen & Ingemann-album i 70’erne, lige som det også blev til et par plader i eget navn, men herefter helligede multi-talentet sig skuespillet i en årrække, hvor både teatre og film nød godt af mandens evner. På yderst bemærkelsesværdig vis gjorde Niels Skousen imidlertid voldsomt fornemt comeback som sanger/sangskriver, da han i 2002 sendte albummet “Dobbeltsyn” på gaden – et værk, der ikke bare indbragte manden stribevis af stærkt lovprisende anmeldelser, men også en Steppeulv-pris. Siden er det blevet til yderligere to plader, og her i 2014 gælder det nok et album fra Skousens skarpe pen samt ikke mindst nærværende koncert, der fremføres med hjælp fra musikerne Kristoffer Munck Mortensen (Mellemblond), Anders Mathiasen (Murder) og Mads Brinck Nielsen (4 Guys From The Future) på henholdsvis guitar/sang, guitar og guitar/bas/keyboards.

Beslægtede navne
Skousen & Ingemann
Bob Dylan
Leonard Cohen
C.V. Jørgensen
Nikolaj Nørlund

Anmeldercitater
“På den måde indtager Niels Skousen en ganske unik plads i dansk sangskrivning, fordi han tør synge om tingene, helt som de er. Og det giver ganske ofte stof til eftertanke, når virkeligheden oprulles uden filter.” (Gaffa, 2010)

“[…] momentvis er ‘Lyt til din coach’ det tætteste, moderne, dansksproget folkrock har været på et mesterværk, og det er immervæk også noget.” (Soundvenue, 2010)

Links
Niels Skousen på Facebook
Niels Skousen på MySpace
Info om handelsbetingelser m.m.

3 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.

 1. Jan

  Skousen

  Lydspor langt tilbage

 2. Britta Thomsen

  Niels Skousen koncert

  Hej Inger

  Vi er nogle, som tager ind og hører Niels Skousen på Voxhall på torsdag.
  Vil du gøre os selskab, så køb en billet og mød os på Voxhall.
  Det kunne være hyggeligt, hvis du kom.

  Kh Britta

  Kh Britta

 3. Lea

  Skousen Voxhall

  det her er et direkte link

Vis flere anbefalinger