Om koncerten

Nikolaj Nørlund skriver enestående tekster, besidder en yderst behagelig stemme, forstår at skrue mindeværdige melodier sammen og hører slet og ret til vores allerstørste sanger/sangskrivere.

… Læs mere

 

Om Nikolaj Nørlund
Nikolaj Nørlund slog oprindeligt sine folder i indierock-bandet Trains And Boats And Planes, der i starten af 90’erne nåede at udgive tre album. Siden var han med til at danne Rhonda Harris, der albumdebuterede med en selvbetitlet sag, og som siden har udgivet yderligere fire album, hvoraf “Here’s The Rhonda Harris” (2008) er det seneste. Nørlund debuterede som solo-kunstner med “Navnløs” (1996), hvorpå han fortolkede Michael Strunge-digte, og fulgte allerede året efter op med mesterværket “Nye Optagelser”. Siden er fulgt yderligere otte udgivelser, hvoraf “Alt Sammen, Lige Nu” (2012), der blev til i tæt samarbejde med Figurines-frontmanden Christian Hjelm, er det næstenyeste. Nørlund, der i øvrigt har vundet både DMA- og Steppeulv-priser og er ejer af pladeselskabet Auditorium, sendte i marts sit ottende dansksprogede studiealbum, “Det Naturlige”, på gaden.

Beslægtede navne
Christian Hjelm
Rhonda Harris
C.V. Jørgensen

Anmeldercitater
“Musikalsk hører “Det naturlige” til Nørlunds bredest inviterende og varierede til dato. Der er simpelthen mere at gå på opdagelse i, end der plejer.” (5/6, Politiken, 2014)

“På sit syvende album i eget navn, ?Det naturlige?, afsøger han igen nye sider af sit talent uden at give køb på de kvaliteter, der har gjort ham til en så enestående figur i dansk musik gennem de sidste tre årtier.” (5/6, Ekstra Bladet, 2014)

Links
Nikolaj Nørlunds hjemmeside
Nikolaj Nørlund på Facebook
My Bubbas hjemmeside

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.