NØX koncert Atlas Aarhus

Om koncerten

Koncerten er desværre aflyst, da Atlas er lukket, og vi desværre ikke har kunnet finde et alternativt venue til afholdelse af koncerten. Købte billetter refunderes automatisk.

Der er hårde lyriske nyrehug og slangebid på programmet, når rapperen NØX gæster Atlas den 4. december.

… Læs mere

 

NØX
NØX er en fjern slægtning til den mere kendte Nyx, der i den græske mytologi tituleres som nattens gudinde. Der er dog ikke noget mytologisk over NØX, hvis fornemmeste royale titel er dronning af rendestenen. Et stjerneskud på afveje, som alt for tit flyver alt for tæt på solen. Men hvor brændte børn som regel skyr ilden, vælger NØX at lege med den i stedet, når hun tramper ind i vokalboksen og sætter ild til hele pisset.

I en klassisk kombination af stærk lyrik og endnu stærkere rusmidler beskriver NØX livet som slum-majestæt. Hun leverer nyrehug og slangebid med et rapteknisk og sprogligt overskud, som de fleste danske rappere kun kan matche i deres våde drømme. Musikken er dragende, og sjældent har dødsangst og ghetto-romancer været omgærdet af så meget coolness, som når NØX spiller op til kinddans og moshpit. Hun beviser, hvorfor man ikke kan skrive lolita uden LOL, når hun med et kækt smil bag lipglossen sparker døren ind til danskernes trommehinder med en ambition om at lave jer alle sammen.

Bag enhver rapkæftet kvinde står som bekendt en stærk mand og i NØX?s tilfælde er der tale om dansk rap sværvægteren Xeren, der er kendt for at producere bangers i grænselandet mellem moderne trap og oldschool samplebaseret golden age hiphop. Det lyder så både djævlene og englene synger, når NØX vrider sin vokal rundt i Xerens signaturlyd, og man skal være et særdeles forstokket røvhul for ikke at blive fascineret af deres fælles lydunivers.

Links
NØX på Facebook
NØX på Instagram
NØX på YouTube
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.