• Nu Amsterdam Project koncert Atlas Aarhus
  • Frank Goodfellaz koncert Atlas Aarhus

Om koncerten

21. november: Vi har fanget DJ Hones til en snak om koncerten – læs interviewet længere nede.

Hver for sig er de hiphop i dens reneste form – to pladespillere og en mikrofon. Sammen er de Nu Amsterdam Project – en ny bevægelse i hiphop skabt af DJ/producer DJ Hones og MC Barron Ricks.

… Læs mere

 

Nu Amsterdam blev til i 00’erne, hvor Hones lavede larm på Manhattans natklubscene, og B-Ricks kom fra en succesfuld karriere som medlem af Cypress Hill/Call O’ Da Wild. De to mødtes igennem fælles bekendte, og hurtigt fandt de inspiration til at lave noget sammen.

Navnet Nu Amsterdam er et vink til Harlem – bydelen, hvor de mødtes, og dens europæiske forbindelse. Men Nu’et symboliserer meget mere end dét. Musikken er en blanding af nyt og gammelt, grus og glamour, komedie og virkelighed, rap og soul. Nu Amsterdams første single, “Clap”, blev nomineret i kategorien Best Urban Song ved Danish Deejay Awards i 2011. Siden da har N:A:P rocket scener i både USA og Europa.

At sætte publikum i bevægelse er hele grundstenen for Nu Amsterdam Project. Deres højenergiske shows byder på Hones’ berygtede “track twists” parret med B-Ricks’ finurlige og medrivende måde at fortælle historier på – det er lige præcist, hvad musikscenen har brug for i øjeblikket.

Interview med DJ Hones
Hvad kan publikum forvente af koncerten?
“God energi fra scenen – vi glæder os til at spille de nye numre og selvfølgelig også nogle af de gamle fra B-Ricks’ tid med Call O’ Da Wild og Cypress Hill.”

Hvad er jeres forhold til aftenens anden optrædende, Frank Goodfellaz?
“Frank er en god homie, men også en artist, som vi har holdt øje med gennem tiden. Hans nye materiale er på dansk og noget af det bedste danske hiphop, vi har hørt i lang tid. Virkelig dope.”

Hvad har I med af merch?
“Vi tager 50 gratis EP-downloads med til de første gæster – og sikkert også nogle t-shirts.”

Hvilket er dit favoritnummer at fremføre live?
“Jeg er superstolt af de nye numre, vi har lavet, og jeg glæder mig til at spille hele EP’en – er specielt glad for “One For The Money” og “Clap”.”

Hvordan er jeres seneste koncerter gået?
“Vi har i den seneste tid spillet koncerter i USA, og de er gået godt – publikum har været med, og det har virket mere som et “house-party” end en koncert.”

Hvordan vil du beskrive din bandkollega, MC Barron Ricks?
“Han er karismatisk på en scene, og så har han efterhånden været verden rundt et par gange med Cypress Hill – det er en fornøjelse at spille sammen  med en MC, der bare kan sit shiat.”

Hvilket livenavn (band og/eller solokunstner) er dit yndlings – og hvorfor?
“Elsker, elsker, ELSKER Kendrick Lamars liveshows – stor respekt for det, han leverer.”

Hvordan vil du beskrive jeres seneste EP, “Harlem World Mind State”?
“En “diverse” EP, som indeholder noget for de fleste musikelskere – vi har ikke ledt efter en bestemt lyd eller tænkt, at der skulle være en “rød tråd” gennem hele EP’en. Jeg synes, vi har ramt noget, som hiphop mangler i øjeblikket, og som fungerer rigtig godt live såvel som derhjemme på højttaleren..”

Hvad er jeres planer for vinteren og foråret?
“Vi tager retur til US og har nogle shows – blandt andre med Powerflo som er Sen Dogs rock-projekt. Og så går vi retur i studiet for at afslutte vores fuldlængde-album, som vi allerede har lavet nogle numre færdige til. Vi har beholdt samarbejdet med ES (blandt andet kendt fra L.O.C., red.), da vi bare fungerer supergodt sammen som team.”

Links
Nu Amsterdam Project på Facebook
Frank Goodfellaz på SoundCloud
Info om handelsbetingelser m.m.

1 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.

  1. jeff

    fedt Hip Hop

    Så dem på Train for nogle År siden, fedt live show
    har købt igen !