• Nu Amsterdam Project koncert Atlas Aarhus
  • Frank Goodfellaz koncert Atlas Aarhus

Om koncerten

Hver for sig er de hiphop i dens reneste form – to pladespillere og en mikrofon. Sammen er de Nu Amsterdam Project – en ny bevægelse i hiphop skabt af DJ/producer DJ Hones og MC Barron Ricks.

… Læs mere

 

Nu Amsterdam blev til i 00’erne, hvor Hones lavede larm på Manhattans natklubscene, og B-Ricks kom fra en succesfuld karriere som medlem af Cypress Hill/Call O’ Da Wild. De to mødtes igennem fælles bekendte, og hurtigt fandt de inspiration til at lave noget sammen.

Navnet Nu Amsterdam er et vink til Harlem – bydelen, hvor de mødtes, og dens europæiske forbindelse. Men Nu’et symboliserer meget mere end dét. Musikken er en blanding af nyt og gammelt, grus og glamour, komedie og virkelighed, rap og soul. Nu Amsterdams første single, “Clap”, blev nomineret i kategorien Best Urban Song ved Danish Deejay Awards i 2011. Siden da har N:A:P rocket scener i både USA og Europa.

At sætte publikum i bevægelse er hele grundstenen for Nu Amsterdam Project. Deres højenergiske shows byder på Hones’ berygtede “track twists” parret med B-Ricks’ finurlige og medrivende måde at fortælle historier på – det er lige præcist, hvad musikscenen har brug for i øjeblikket.

Links
Nu Amsterdam Project på Facebook
Frank Goodfellaz på SoundCloud
Info om handelsbetingelser m.m.

1 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.

  1. jeff

    fedt Hip Hop

    Så dem på Train for nogle År siden, fedt live show
    har købt igen !