Nubiyan Twist koncert Atlas Aarhus

Om koncerten

Engelske Nubiyan Twist skaber unik musik, der trækker på alt lige fra jazz og hiphop til afrikansk musik og latin samt reggae og elektronisk musik. Denne aften gæster de Atlas i Aarhus.

… Læs mere

 

Nubiyan Twist anføres af guitarist og producer Tom Excell, der mødte resten af bandet på Leeds College Of Music. Netop Leeds’ mangefacetterede musikscene prægede fra start bandets meget åbne og omfavnende tilgang til dét at lave musik. Gruppen udgøres foruden Excell af en fire personer stor blæsersektion, en brasiliansk percussionist, en bassist, en pianist og en trommeslager samt ikke mindst sangerinden Nubiya Brandon.

Afgørende for bandets udvikling var det, at bandmedlemmet Joe Henwood valgte at bruge en arv på at bygge et komplet studie, som gruppen benyttede sig flittigt af. Bandet scorede siden en kontrakt med pladeselskabet Wormfood, og i marts 2015 albumdebuterede gruppen med et selvbetitlet værk, der blev rost til skyerne vidt og bredt. EP’en “Siren Song” fulgte i maj 2016, og i 2017 udkom den politisk ladede single “Dance Inna London”.

Sideløbende med disse udgivelser har bandet udviklet sig til at være et formidabelt liveband med et ultra-stramt udtryk, en kraftfuld bigband-lyd og så naturligvis Nubiya Brandons fængslende fremtoning – store scener på stribe har for længst lagt gulv til gruppen. Helt aktuelt udgiver Nubiyan Twist i februar 2019 deres nye album “Jungle Run” på det respekterede pladeselskab Strut. Albummet gæstes af de afrikanske legender Tony Allen og Mulatu Astatke.

Beslægtede navne
The Age Of L.U.N.A.
Universal Togetherness Band
Woo Park

Links
Nubiyan Twists hjemmeside
Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.