Obituary + Exodus koncert VoxHall Aarhus

Om koncerten

1. november: Vi har fanget Trevor Peres fra Obituary til en snak om koncerten – læs interviewet længere nede.

Amerikanske Obituary og landsmændene i Exodus hører til alle tiders mest indflydelsesrige bands inden for henholdsvis dødsmetal og thrash metal.

… Læs mere

 

Om Obituary
Obituary blev dannet i Tampa, Florida, i 1984, men hed oprindeligt både Executioner og Xecutioner, inden gruppen lagde sig fast på Obituary. Bandet albumdebuterede med “Slowly We Rot” i 1989 og har siden udgivet yderligere otte album, hvoraf “Inked in Blood” (2014) ikke blot er det seneste, men også et af de mest succesfulde rent kommercielt – det salgsmæssige højdepunkt indtraf dog i 1992 med udgivelsen af “The End Complete”. Obituary gik som følge af blandt andet turné-træthed i opløsning i 1997, men fandt sammen igen i 2003 – generelt har der over årene været en del udskiftninger i besætningen, men brødrene John og Donald Tardy (henholdsvis sanger og trommeslager) og Trevor Peres (rytmeguitar) har været med siden starten i 1984. Bandets line-up fuldendes her i 2016 af leadguitarist Kenny Andrews og bassist Terry Butler, der kom til i henholdsvis 2012 og 2010.

Interview med Trevor Peres
What can the audience expect from the show?
“Whiskey drinking, death metal mayhem…”

What merch do you bring?
“Obituary merch which includes: shirts, hats, beanies, CD’s and other cool items…”

Which song do you prefer performing live?
“”Turned Inside Out”.”

What is the best thing about being on tour?
“Performing, that is why we are on tour.”

What is the best thing about returning from a successful tour?
“The peace and tranquility of being in your own home.”

What are your plans for the rest of 2016?
“NFL Football, beer and Bar-b-que”

Om Exodus
Exodus blev dannet i Richmond, Californien, i 1979 og har lige som Obituary gennemlevet adskillige udskiftninger i besætningen – faktisk en del flere end Obituary – og er da også gået i opløsning et par gange over årene. Nu om dage er trommeslager Tom Hunting eneste originale medlem, men han flankeres dog blandt andre af guitarist Gary Holt og sanger Steve Souza, der har været en del af bandet siden henholdsvis 1981 og 1986. Exodus albumdebuterede med “Bonded By Blood” i 1985 – et album, der den dag i dag regnes blandt historiens største thrash metal-album. Siden er fulgt yderligere ni album, hvoraf “Blood In, Blood Out” er det seneste, og bemærkelsesværdigt er det, at selv om bandet allerede i 80’erne appellerede til et stort publikum, så er salgstallene blot steget år for år – således hører eksempelvis “Exhibit B: The Human Condition” (2010) til gruppens største sællerter.

Links
Obituarys hjemmeside
Exodus’ hjemmeside
Prongs hjemmeside
King Parrot på Facebook
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.