Off Bloom koncert Atlas Aarhus

Om koncerten

20. september: Vi har fanget Off Blooms Mette Kathrine Mortensen til en snak om koncerten – læs interviewet længere nede.

Efter en omfattende tour i udlandet har Off Bloom brugt det seneste halve år i studiet, hvor de har arbejdet på ny musik. Nu er hittrioen tilbage med singlen “Am I Insane?”, og denne aften giver de en eksklusiv koncert på Atlas i Aarhus.

… Læs mere

 

Off Bloom bestående af Alexander Flockhart, Mads Christian Damgaard Christensen og Mette Kathrine Mortensen i front fik deres gennembrud med sangen “Love To Hate It” i 2016. Samme år havde de deres første TV-optræden nogensinde på P3 Guld.

Siden har Off Bloom udgivet flere succesfulde singler såsom “Falcon Eye” (2017) og “Love Actually” (2018). De har samarbejdet med navne som Hudson Mohawke, været på tour med Dua Lipa og Alma og vundet en Boarder Breaker Award, som tidligere er uddelt til navne som Adele og Lukas Graham.

Som live artist er trioen kendt for deres intensitet på scenen – båret af Mettes medrivende optræden og understøttet af Mads og Alexanders hårdtslående beats.

Interview med Mette Kathrine Mortensen

Hvad kan publikum forvente af koncerten?
“Publikum kan forvente vores vildeste show til dato – med nye liveudgaver af vore sange, helt nye numre, vi aldrig har spillet før, og en mega sej produktion! Vi glæder os helt sindssygt og er så spændte på at endelig at skulle spille i Aarhus på Atlas!”

Hvad kan du afsløre om sætlisten?
“Sætlisten bliver et stort udvalg fra vores repertoire, men som sagt også med premierer af helt nye, uudgivne sange.”

Hvad har I med af merch?
“Vores spritnye merch består af customised hoodies og t- shirts!”

Hvilket er dit favoritnummer at fremføre live?
“Det er svært at sige et favoritnummer, da alle numrene føles fede på forskellige måder! Men “Love To Hate It” og “Love Actually” er begge helt legendariske – “Love To Hate It”, fordi så mange kender den og synger med, og “Love Actually”, fordi drengene bare rykker for vildt på deres instrumenter i det nummer!”

Hvordan er jeres seneste koncerter gået?
“Vores seneste koncerter har været mega fede. Vi har blandt andet lige spillet på en nyopstartet festival der hedder Lyst, hvor jeg endte ude blandt publikum i vild dansefest, og hvor selv konferencier Nikolaj Koppel endte med at rave! Det var en fantastisk oplevelse!”

Hvad skal publikum få tiden til at gå med indtil koncerten?
“Vores nye single “Are You Feeling It Too?” udkommer i dag (fredag den 20. september, red.) og med en helt ny mega syg video – så det er helt sikkert noget at bruge tiden på. Ellers har vi også lige lavet denne livesession af vores seneste single “Am I Insane?”, som jeg også synes er rigtig fed!”

Links

Off Blooms hjemmeside
Facebook
Twitter
Instagram
SoundCloud
YouTube
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.