• Okilly Dokilly koncert Atlas Aarhus
  • Situationsfornærmelse koncert Atlas Aarhus

Om koncerten

Amerikanske Okilly Dokilly er et metalcore-band, der gør sig i den selvopfundne genre nedal, som er metalmusik inspireret af “The Simpsons”-karakteren Ned Flanders. Denne aften gæster bandet Atlas i Aarhus.

… Læs mere

 

Okilly Dokilly blev dannet i Phoenix, Arizona, i 2015 og albumdebuterede året efter med “Howdilly Doodilly”. Bandet har siden gennemlevet en del udskiftninger i besætningen, og eneste originale medlem her i 2019 er sangeren Head Ned. Han flankeres nu om dage af guitarist Shred Ned, bassist Bed Ned, keyboardspiller Zed Ned og trommeslager Dread Ned, der alle kom med i 2018. De fleste af bandets tekster er spundet om Ned Flanders-citater, og på scenen fremstår alle fem medlemmer som regulære Ned Flanders-kloner. Okilly Dokilly, der har turneret flittigt i hjemlandet, udgav deres andet album, “Howdilly Twodilly”, i marts 2019. Måneden efter medvirkede bandet i “The Simpsons”-afsnittet “I’m Just a Girl Who Can’t Say D’oh”.

Situationsfornærmelse

Året var 2018, og to venner besluttede sig for at lave et punkband. Da den ene vens søster hørte rygter om planerne, meldte hun sig hurtigt (og frivilligt) som vokalist, og senere fik Mathias også lov til at være med. Det gik hurtigt op for de tre medlemmer, at søsteren er en klam stodder, men sammen begyndte de fire venner at planlægge en upassende gyllespredning af uartigheder over folket. En overtagelse af Danmarksherredømmet i punk, ja intet mindre end en reformering af punken som vi kender den. For hvorfor skal punken altid være så vred? Hvorfor ikke grine lidt mere med punken – grine lidt mere af punken – grine lidt mere af os selv. Og sådan blev Situationsfornærmelse skabt. Sidenhen er der kommet en EP til verden. ”En Hurtig Omgang Dansk”.

Links

Okilly Dokillys hjemmeside
Facebook
Twitter
Instagram
YouTube
Tumblr
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.