Oppenheimer 2016 koncert VoxHall Aarhus

Om koncerten

Oppenheimer er en showcasefestival, som præsenterer fire nye danske artister udvalgt af en lyttejury bestående af etablerede branchefolk. Er du til det nyeste nye, og er du interesseret i morgendagens musik, så er Oppenheimer et must!

… Læs mere

 

Aftenens program består af de fire nye talenter og en etableret “special guest”, De Underjordiske, der slutter aftenen af. I år er de fire udvalgte:

DIET
DIET er inspireret af en blanding af 80’ernes postpunk/new-wave og 90’ernes alternative rock og er et nyt band med omkring et år på bagen. Medlemmerne har dog spillet mange år hver for sig i bands som Slaughter Beach, Virgin Suicide og Kissaway Trail. Den erfaring kan høres i deres stærke sange, og vi har store forventninger til fremtiden for dette band!

Aksglæde
Aksglæde blev i 2015 kendt for sangen “Lille Taarbæktøs”, der af P6 BEAT blev udnævnt som en af de bedste upcoming-sange i 2015. Aksglædes musik handler om ungdom og store følelser og er inspireret af navne som Nikolaj Nørlund, C.V. Jørgensen, Tame Impala og Mac DeMarco.

Johann
Med sin mangeårige musikalske erfaring både som bandmedlem og solist har Johann udviklet en sikker lyd og en mærkbar ro på scenen. Johann debuterede som soloartist i 2014, og hans nyeste single “Believer” spilles netop nu på P4. Desuden er nummeret blevet rost for at demonstrere Johanns evne til at kombinere dybsindige tekster med uptempo-beats.

SAINT BEST
Med inspiration fra nu-disco og newwave er SAINT BEST skabt med et ønske om at lave dansabel electro-pop med masser af synth og falset omkranset af drevne percussion-beats. Vi har store forventninger til SAINT BEST, og vi regner med, at SAINT BEST virkelig sikrer årets fest til Oppenheimer 2016.

Se musikvideoen til bandets nye single, “In The Morning”, lige hér.

Special guest: De Underjordiske
De Underjordiske er oplevelsen af en tidløs naturkraft konverteret til musik. Lyden er organisk, åndende i spændingsfeltet mellem det storladne, det repetitive og det fængende. Lyrikken er dansk, og dens præmis er romantisk. Bandet er vokset frem af det umiddelbare, og det definerer dem både live og på plade. De guitarbårne klangflader favner alt fra store armbevægelser til fin gestik, mens de tager lytteren med med på en rejse, der begynder dybt i grundfjeldet og slutter på toppen af sjæleeufori. Det er jordnært, kunstfærdigt og gribende frigørende.

Links
DIET på SoundCloud
Aksglæde på YouTube
JOHANN på YouTube
SAINT BEST på Facebook
De Underjordiskes hjemmeside
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.