Oscar Danielson koncert Atlas Aarhus

Om koncerten

Bemærk: Koncerten er en eftermiddagskoncert.

Oscar Danielson er en kunstner i en genre helt for sig. Med både et forfatterskab og en række albumudgivelser bag sig er han en svensk musiker med en helt særlig tyngde. Han er af mange anset som én af Sveriges bedste tekstforfattere, og efter udgivelsen af albummet “Stockholm I Mitt Hjärta” (2011) tog succesen for alvor fat, og hans publikum er bare støt vokset ikke bare i hjemlandet Sverige, men i hele Skandinavien.

… Læs mere

 

I september 2018 vender Danielson atter tilbage til Danmark med seks koncerter fordelt over det meste landet. Det sidste år har Oscar Danielson brugt på at skrive ungdomsromanen “Två Av Oss”, der udkommer til juni. Sideløbende er der dog også blevet tid til at skrive ny musik, og den svenske musiker lover, at publikum kan forvente både gamle kendinge og spritnyt materiale på efterårets set-lister.

Hans musik er tidligere blevet kaldt ”svensk visepop,” og det er ikke skudt helt ved siden af. Oscar Danielsons sange er iørefaldende, og både teksterne og arrangementerne åbner for flere lag, når man lytter efter. Teksterne er sansende og registrerende, og musikken er lavmælt, melodisk og blåtonet.

Beslægtede navne
Tvärvägen
Peter Morén
Kristian Kristensen

Links
Oscar Danielsons hjemmeside
Facebook
Twitter
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.