• Pala koncert Atlas Aarhus
  • Eirene koncert Atlas Aarhus

Om koncerten

Pala og Eirene, der begge er single-aktuelle med henholdsvis “Weekend Girl” og “Never Enough”, spiller begge på Atlas denne aften.

… Læs mere

 

Pala
“Weekend Girl” er en klassisk fortælling om mandens indre splittelse mellem det lystdrevne begær og et oprigtigt ønske om at hengive sig fuldt og helt til én kvinde. Han er bevidst om behovet for det hengivne kærlighedsforhold, men egoet har tendens til at overskygge og den dyriske sexlyst får lov til at dominere.

Forsanger Søren Ulsig besidder en vokal, der ved første lyt synes at tilhøre en aldrende, sølvrævet crooner og ikke en 24-årig ung mand. Pala befinder sig i spændingsfeltet mellem melankolsk indiepop og elektronisk 80’er-pop. De fængende omkvæd, de storladne trommer og gennemarbejdede produktioner understøtter et lydunivers med en gennemgående fortælling om ung, utæmmelig og uforklarlig kærlighed.

Pala er et broderskab af fire meget nære barndomsvenner, og det kommer tydeligt til udtryk i musikken. De fire unge mænd skaber musik til nattens dansegulv og oser af coolness, fortvivlet længsel og hengivenhed til det modsatte køn.

Eirene
Eirene er lyden af skandinavisk pop anno 2017. Minimalistiske og energiske beats. Tung bas, sitrende synthflader og samples. Smukt eksekveret af forsanger Kristian Kolbys ærlige, insisterende og nærværende vokal.

Den aarhusianske trio Eirene, der består af forsanger Kristian Kolby Eriksen, Sebastian Vistisen Toft på synths og trommeslager Klaus Ager Sørensen, er kompromisløse i deres tilgang til musikken og har høje ambitioner om at skabe sig en karriere i udlandet.

“For os handler det 100% om udlandet. Det vil selvfølgelig være dejligt med en ‘P3’s Uundgåelige’, men vi vil også gerne i rotation på BBC Radio, hvilket hele tiden har været målet”.

Eirene udgiver den 16. juni singlen “Never Enough” – en meget ærlig skildring om aldrig at føle sig helt tilstrækkelig.

Links
Pala på Facebook
Eirene på Facebook
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.