• Pallbearer koncert VoxHall Aarhus
  • Elder koncert VoxHall Aarhus
  • Irist koncert VoxHall Aarhus

Om koncerten

Der er en topklasse heavy metal-doubleheader i vente, når Pallbearer & Elder denne aften spiller på VoxHall i Aarhus.

… Læs mere

 

Pallbearer er et amerikansk doom metal band fra Arkansas. Bandet, der startede i 2008, har udgivet fire albummer, hvor det seneste, “Forgotten Days”, viser kvartetens evne til at lave nogle af de tungeste grooves og mest absurde hooks, der nogensinde er kommet ud af sydstaten. Pallbearer omfavner deres rødder igen med en doom-indsprøjtning i deres metalliske lyd, der både er smitsom og sender lytteren til en anden planet. Det er et album, der har alt det en Pallbearer-fan ville ønske.

Elder blev dannet i en lille kystby i den nordøstlige stat Massachusetts i midten af 00’erne. Det er et genre-udviklende rockband, der blander psykedelisk heavy med progressive elementer i et stemningsfuldt lydbillede. Bandet har genopfundet sig selv og deres lyd i løbet af deres fem albumudgivelser. De er nu vokset fra at være ét af de mest solide navne på stoner/doom-scenen til at blive én af de mest unikke stemmer i rock-undergrunden.

Med som support er Irist, der har bandmedlemmer fra forskellige sydamerikanske lande. De er kendt for deres forbløffende evne til at skrive massive sange, der både er ørehængende og mægtige. Selvom der er spor af deres sydamerikanske kulturarv drysset ud over musikken, og at inspirationen fra deres helte Sepultura ikke er til at komme udenom, så er bandet inspireret af alle dele af heavy-skalaen.

Links

Pallbearers hjemmeside
Elders hjemmeside
Irists’ hjemmeside
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.