• PATINA koncert VoxHall Aarhus
  • Pil koncert VoxHall Aarhus

Om koncerten

Med en nominering til P3s talentpris, en flot efterårstour samt årets mest spillede sang på P3 med hittet “Flammer Rammer” blev 2020, trods verdenskrisen, et gennembrudsår for trioen PATINA.

… Læs mere

 

I slutningen af februar 2021 udgav PATINA så debutalbummet “Drømmefanger”, som de i efteråret 2021 tager med på “Drømmefanger Tour” rundt i en række af landets største byer. Denne aften gælder det VoxHall i Aarhus.

Debutalbummet har fået flotte ord med på vejen af de danske kritikere. Soundvenues anmelder starter således sin anmeldelse med disse ord: “Hvis jeg skulle pege på ét band, der er lyden af dansksproget poprock anno 2021, ville det nok være PATINA.”

Også anmelder Simon Staun fra Fyens Stiftidende er begejstret for albummet. Han skriver: “Energien og euforien svømmer over i næsten samtlige sange, og hvis man hører sangene i sin bil, får sikkerhedsselen svært ved at holde en fastspændt.”

Når PATINA gør noget, så gør de det i fællesskab. Når de optræder, så synger drengene på skift, ligesom de også skiftes til at buldre løs på trommesættet. De er alle ansvarlige for teksterne, spiller altid med det samme band, og når man snakker med dem, så skiftes de som det mest naturlige i verden til at fortælle om bandets fælles oplevelser. Og som Mads siger:

”Vi er et band, der gerne vil ud med den her fællesskabstanke. Det er det vigtigste for os, når vi er ude at optræde. At vi kan opnå det her fællesskab med publikum.”

Links

PATINAs hjemmeside
Facebook
Pil på Facebook
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.