Pattesutter koncert Atlas Aarhus

Om koncerten

Det er i øjeblikket kun muligt at købe billetter i forsalg her på vores hjemmeside. Det er således ikke muligt at købe billetter i døren – heller ikke på de enkelte koncertaftener.

Danmarks mest kontroversielle musiker, der med et grænseoverskridende og humoristisk univers har vundet de danske teenage-hjerter med de guldcertificerede sange som ”Technopiik”, “Det Ka ‘Du Ik” og “næ” for at nævne nogle få. Denne aften vender han tilbage til Atlas i Aarhus.

… Læs mere

 

På Roskilde Festival 2018 opnåede Pattesutter nye højder, da hans single ”Technopiik” spredte sig som en steppebrand på camping-områdets lydsystemer. Det kunne tydeligt ses på hitlisten, hvor den gik i top 20 på Spotify og blev udnævnt af pressen som årets Roskilde-hit. I 2019 var det sangen ”næ” med Ude Af Kontrol, der dominerede camping-området og top-5 på hitlisten.

Pattesutter er en enmandshær. Han producerer og skriver alt sin musik selv. Kun et par måneder efter Pattesutter startede med at rappe, begyndte pladeselskaberne at ringe. Simpelthen fordi han ikke lyder som nogen andre. Pattesutter har en unik stil, et heftigt udgivelses-tempo og et underholdende univers på tværs af sociale medier. Med andre ord er Pattesutter et solidt navn på den danske musikscene, og han har optrådt på diskoteker i hele Danmark. Udsolgte koncerter i både København, Aarhus, Oslo og Bergen er det også blevet til. Han har spillet på Roskilde Festival og Smukfest og til Zulu Awards, og han har sin egen DR3 dokumentar

Pattesutter er en del af ét af Danmarks førende rap-labels, Lil Label – bestående af Emil Stabil, Young Bong og Lil Producer.

Links

Pattesutter på Facebook
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.