Pattesutter koncert Atlas Aarhus

Om koncerten

Kun et par måneder efter Pattesutter startede med at rappe, begyndte en tsunami af opmærksomhed rettet mod den unge rapper, der ikke lyder som nogen andre. Hans kompromisløse og kontroversielle stil har ført til uundgåelige hits som ”Technopiik”, “Det Ka ‘Du Ik” og “Madonna”. Pattesutter har siden optrådt i hele Danmark (og Norge) på Roskilde Festival, Smukfest og Zulu Awards. Derudover lavede DR3 en meget rost dokumentarfilm om hans hurtige karriere. Denne aften gæster han Atlas i Aarhus.

… Læs mere

 

På Roskilde Festival 2018 opnåede Pattesutter uanede højder, da hans single ”Technopiik” spredte sig som en steppebrand på camping-områdets lydsystemer, hvilket tydeligt kunne ses på hitlisten, hvor den gik i top 20 på Spotify og blev udnævnt af pressen som årets Roskilde-hit.

Pattesutter producerer sin egen musik selv og blev opdaget af ét af Danmarks førende rap-labels, Lil Label, der inviterede ham med på holdet bestående af Emil Stabil, Young Bong og Lil Producer.

Efter at have udsolgt Vega i januar 2019 er Pattesutter klar med nye koncerter til efteråret. Han har helt friske hits med i bagagen plus alle de bangers, du kender. Du ønsker ikke at gå glip af Det Store Fede Patteshow!

Links
Pattesutter på Facebook
YouTube
Instagram
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.