Pattesutter koncert Atlas Aarhus

Om koncerten

Der er kun få billetter tilbage til koncerten..!

15. oktober: Vi har fanget Pattesutter til en snak om koncerten – læs interviewet længere nede.

Kun et par måneder efter Pattesutter startede med at rappe, begyndte en tsunami af opmærksomhed rettet mod den unge rapper, der ikke lyder som nogen andre. Hans kompromisløse og kontroversielle stil har ført til uundgåelige hits som ”Technopiik”, “Det Ka ‘Du Ik” og “Madonna”. Pattesutter har siden optrådt i hele Danmark (og Norge) på Roskilde Festival, Smukfest og Zulu Awards. Derudover lavede DR3 en meget rost dokumentarfilm om hans hurtige karriere. Denne aften gæster han Atlas i Aarhus.

… Læs mere

 

På Roskilde Festival 2018 opnåede Pattesutter uanede højder, da hans single ”Technopiik” spredte sig som en steppebrand på camping-områdets lydsystemer, hvilket tydeligt kunne ses på hitlisten, hvor den gik i top 20 på Spotify og blev udnævnt af pressen som årets Roskilde-hit.

Pattesutter producerer sin egen musik selv og blev opdaget af ét af Danmarks førende rap-labels, Lil Label, der inviterede ham med på holdet bestående af Emil Stabil, Young Bong og Lil Producer.

Efter at have udsolgt Vega i januar 2019 er Pattesutter klar med nye koncerter til efteråret. Han har helt friske hits med i bagagen plus alle de bangers, du kender. Du ønsker ikke at gå glip af Det Store Fede Patteshow!

Interview med Pattesutter

Hvad kan publikum forvente af koncerten?
“En kæmpe fest!”

Hvad kan du afsløre om sætlisten?
“Kun hits.”

Hvad har du med af merch?
“Den legendariske technopiik-t-shirt. Der er kun meget få tilbage. Så det er sidste chance for at få fingre i én.”

Hvilket er dit favoritnummer at fremføre live?
“Dem alle sammen.”

Hvordan er dine seneste koncerter gået?
“Helt sygt! Fyldte Pumpehuset! Alle elsker Patte.”

Hvad skal publikum få tiden til at gå med indtil koncerten?
“Hør min nye single på Spotify! Fuut Fuuut.”

Risky Business

Risky Business udfordrer hiphop-kulturen med sin risikable og sprøde lyd. Testet af samfundets udfordringer med alt det de fleste er heldige ikke at opleve, producerer og synger han selv om alt fra barske livserfaringer til alt det relaterbare fra nattelivet. Lyt til Risk og brug musikken til næsten alt fra at sidde derhjemme og skrue op for lyden eller stå til festen med en playliste, der skal spices op.

8Kilo

8Kilo er Aarhus’ tungeste trap-kollektiv, der endnu en gang sparker døren ind med en håndfuld af byens varmeste superstjerner. Denne aften kan Danielo, Young Risiko og Eddy 8000 opleves. 8Kilo har det sidste års tid leveret booty musik til Aarhus Volume, Smed-X Games, Double Rainbow, Tape, VoxHall og Smukfest.

Links
Pattesutter på Facebook
YouTube
Instagram
Risky Business på Facebook
8Kilo på Facebook
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.