Pavement koncert VoxHall Aarhus

Om koncerten

Amerikanske Pavement spiller lo-fi indierock af den både melodiøse og kringlede slags. Denne aften gæster bandet VoxHall i Aarhus.

… Læs mere

 

Pavement, der blev dannet i Stockton, Californien i 1989, albumdebuterede med milepælen “Slanted and Enchanted” i 1992. Siden fulgte yderligere fire særdeles roste album, hvoraf “Crooked Rain, Crooked Rain” (1994) var den største succes og “Terror Twilight” (1999) det sidste, inden bandet gik i opløsning samme år. Gruppen spillede en yderst populær genforenings-turné i 2010, og nu går det altså løs igen.

Pavement opnåede i nuet kun for alvor kommerciel succes med singlen “Cut Your Hair” (1994), men har alligevel en helt særlig plads i nyere rockhistorie. Bandet betragtes af mange som ét af de mest toneangivende og indflydelsesrige navne fra 90’erne. De var med til at definere en ny lyd inden for indierocken og har stadig den dag i dag en stor og enormt dedikeret fanskare. Utallige bands har over årene ladet sig inspirere af Pavement og bandets både kryptiske og humoristiske tekster og såvel skæve som opfindsomme guitarspil.

Frontmand Stephen Malkmus har været inde over et væld af andre projekter, men har i nyere tid primært gjort sig bemærket som soloartist og som leder af bandet The Jicks. Foruden Malkmus udgøres Pavement af Bob Nastanovich, Scott Kannberg, Steve West og Mark Ibold.

Beslægtede navne

Sonic Youth
Yo La Tengo
Dinosaur Jr.
Built To Spill
Guided By Voices

Links

Pavement
Pavement på Facebook
Pavement Instagram
Lewsberg Bandcamp
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.