Pede B koncert VoxHall Aarhus

Om koncerten

Det er i øjeblikket kun muligt at købe billetter i forsalg her på vores hjemmeside. Det er således ikke muligt at købe billetter i døren – heller ikke på de enkelte koncertaftener.

23. september: Vi har fanget Pede B til en snak om koncerten – læs interviewet længere nede.

Til efteråret drager landets mest produktive rapper Pede B afsted på turné rundt i hele landet. Denne aften gælder det VoxHall i Aarhus.

… Læs mere

 

Publikum kan forvente sig en god blanding af både nye og gamle numre, gæster på scenen og kæmpe fest i salen.

I februar udsolgte rapperen både Atlas og Store Vega og skabte begge steder en hiphopfest af internationale dimensioner med masser af gæster, stagedives, moshpit og freestylerap.

Nu er fokus på at komme rundt i hele landet og bringe festen til både større og mindre spillesteder.

Allerede nu er de to første udspil “Ingen Panik ft. Nixen” og “Hils Fra Mig ft. Moon Afflick & 4Pro” udkommet og er blevet taget godt imod af Pede B’s fans.

Sidste år havde Pede B fokus på sin hidtil største festival-tour på 17 shows, og derfor blev det ikke til nogen spillestedskoncerter. Det har han tænkt sig at lave om på i år!

Interview med Pede B

Hvad kan publikum forvente af koncerten?
“Jeg var jo kanon stolt over at kunne sætte en koncert op i den ikoniske sal hos VoxHall. Så jeg er virkelig glad for, at aftenen stadig bliver til noget trods coronaen. Vi har sat en koncert sammen, der kommer til at rive publikum rundt, selv når de faktisk sidder på stole. Vi har live-instrumenter med, nye og gamle numre, freestylerap og høj energi.”

Hvad kan du afsløre om sætlisten?
“Vi udgav “Gøgeungen” for en lille måned siden, så vi har naturligvis lidt fra den med på sættet, men også numre helt tilbage fra min debutplade i 2005. Der er jo en række numre, som jeg nærmest ville få tæv af publikummet, hvis vi sprang over, så dem spiller vi. Men det er bare fedt at have et nummer som “Indledningen” på sættet, når folk råber med på hvert et ord – selvom nummeret ikke engang har et omkvæd.”

Hvad har du med af merch?
“Vi har både forskellige T-shirts, trøjer og endda et forklæde med. Det lyder måske fjollet, men fordi jeg har lavet en masse mad-videoer på instagram efterspurgte folk et forklæde. Så vi lavede et med logo, kokkehue og kniv og gaffel. Det er faktisk en af de mest sælgende ting på min webshop. Desuden har vi selvfølgelig plader med og den slags. Min manager, Andreas, har gjort et stykke arbejde med at gøre vores merchandise-bod corona-sikker, så han har lavet en stor plexiglas-plade, som varerne kan ligge under. På den måde undgår vi, at flere folk skal håndtere varerne. Safety first, haha.”

Hvilket er dit favoritnummer at fremføre live?
“Hmm… Det er svært, for jeg har en hel del efterhånden. Men jeg må nok svare, at det 10 år gamle nummer “Jeg Glemmer Det Ikk” er det, jeg bedst kan lide at spille. Det er der egentlig tre grunde til. For det første så lyder Adam Samplers produktion bare vildt godt på et stort anlæg – især med live-trommer på. For det andet så gæster nogle af mine bedste venner det nummer, og for det tredje så betyder gæsterapperne rent praktisk for mig, at stemmen får et lille hvil, og jeg kan drikke en øl. Det er altid dejligt!”

Hvordan er dine seneste koncerter gået?
“Vi har kun spillet enkelte shows hen over sommeren, og de er gået rigtig godt. Selvom det er siddende publikum, kan man mærke, at folk er sultne efter koncertoplevelser. Det er fedt!”

Hvad skal publikum få tiden til at gå med indtil koncerten?
“Jeg synes, de skal tjekke det nye album “Gøgeungen”. Det her album kombinerer ny og gammel hiphop-lyd og gæstes af en hær af prominente navne som Wafande, Artigeardit, Moon Afflick, Livid, Loke Deph, Nixen og Jamie Kamara.”

Links

Pede B’s hjemmeside
Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
SoundCloud
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.