PLAY!GROUND koncert Atlas Aarhus

Om koncerten

Det er i øjeblikket kun muligt at købe billetter i forsalg her på vores hjemmeside. Det er således ikke muligt at købe billetter i døren – heller ikke på de enkelte koncertaftener.

Bemærk at man som følge af de gældende retningslinjer foruden billet skal fremvise gyldigt coronapas for at få adgang til koncerten.

Helena Desire Gantzel Gungaard (voc), Carla Natalié Blay (rap, voc), Kim Mai Tich-Nguyen (fl), Rasmus Mikkelsen (trp), Magnus Wiinblad (sax), Julius Høj Pedersen and Julius Stenberdt (g), Signe Østlund Jacobsen (p), Frede Holger Thorsen (key), Ebbe Gade (b), Gustav Hagelskjær and Benjamin Juul-Dimond (drm).

20 års jubilæum med PLAY!GROUND LIVE.

PLAY!GROUND LIVE består af unge talenter fra hele Danmark, udvalgt af Bo Stief.

… Læs mere

 

De sidste 20 år har Bo Stief været entusiastisk inspirator, dirigent og komponist for 12 unge musikere fra hele Danmark. Der vælges nye talenter hvert år.

De kommende stjerner får en tur i det virkelige liv med et kort, intenst prøveforløb og koncerter på spillesteder, skoler og gymnasier samt på Aarhus og Copenhagen Jazz Festival.

Det er glædeligt, at det atter er lykkedes Aarhus Jazz Festival at få PLAY!GROUND LIVE på scenen, specielt i år. I anledning af 20 års jubilæet, er det nemlig et helt specielt hold – en god blanding af nye og gamle musikere, som har været med i projektet i løbet af årene – der kommer på scenen, hvor også deres inspirator, komponist og komponist Bo Stief kan fejre sin 75 års fødselsdag.

Links

PLAY!GROUND LIVEs hjemmeside
Aarhus Jazz Festivals hjemmeside
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.