Yung koncert VoxHall Aarhus

Om koncerten

“And death? I believe that the purpose of death is the release of love.” – Laurie Anderson.

… Læs mere

 

Årets samlede program (begge dage)
The Pastels
Neil Hagerty & The Howling Hex
Cavern Of Anti Matter
Seth Bogart
The Space Lady
Julien Baker
Lust For Youth
Yung
Kikagaku Moyo
LUH
Useless Eaters
Mueran Humanos
Day Wave
Housewives
First Hate
Tears
Häxxan
Modest
Værket
Starcrash

Temaet for den 13. udgave af Pop Revo er “Friends”. Det bliver samtidigt sidste gang, man får mulighed for at komme til Pop Revo, da Pop Revo 2016 bliver den sidste festival. Siden 2004 har festivalen været en gigantisk del af vores liv og har budt på oplevelser, vi aldrig nogensinde glemmer. Da festivalen i tidernes morgen blev søsat, var det ud fra et ønske om at præsentere nogle af vores yndlingsbands, der ikke ellers ville spille i Danmark, hvis ikke vi selv satte et show op.

At vi her 12 år senere skulle sidde med et CV, der tæller legendariske kunstnere som Television Personalities, The Bear Quartet, The Clientele, The Pop Group, Momus og Comet Gain havde nok ingen turdet håbe på. Det har været ufatteligt sjovt at også være med til at præsentere et dansk publikum for dengang ukendte navne som Grimes, Caribou, Whitest Boy Alive, The Radio Dept. og Future Islands.

Pop Revo opstod ud fra venskabet mellem Nikolaj & Björn, der været eneste faste konstant. Hvad vi ikke vidste dengang, var at mange af de optrædende bands, endte med at blive venskaber, både til os og festivalen, men også på kryds og tværs. Pop Revo har fået bands til at dannes og sågar til at gendannes. Det er den magi, vi føler er unik for festivalen, og som vil blive hyldet med denne sidste festival. Det er i sig et mirakel, at festivalen med sin alternative profil og “bløde” værdisæt, har overlevet i alle disse år.

Det er os selv, der har selv har besluttet at tiden er inde, så der er ikke tale om, at håndklædet bliver kastet i ringen, og dette er ikke en tid til at begræde. Snarere en årsag til at fejre det historiske aftryk festivalen har afsat, og den nysgerrighed og personlige tilgang, som vi håber, andre kan finde inspiration i. Så nye venskaber kan knyttes gennem musik, og Pop Revos kan leve videre. Programmet til Pop Revo vil bære præg af at det er det sidste, og der vil være mange brikker, som vil give mening for den, som fulgt puslet siden begyndelsen.

Links
Pop Revos hjemmeside
Pop Revo på Facebook
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.