Porridge Radio koncert Atlas Aarhus

Om koncerten

Det er i øjeblikket kun muligt at købe billetter i forsalg her på vores hjemmeside. Det er således ikke muligt at købe billetter i døren – heller ikke på de enkelte koncertaftener.

Koncerten er overtaget fra spillestedet Tape, der desværre lukker. Købte billetter til Tape-koncerten gælder naturligvis fortsat.

Koncerten er grundet coronavirus flyttet fra den 11. april 2021 til den 6. marts 2022. Købte billetter gælder naturligvis til denne nye dato.

Man har hørt historien før. Menneske laver sange i soveværelset og danner et band. Man har også hørt inspirationskilderne før – Pixies, Yeah Yeah Yeahs, PJ Harvey og The Cranberries. Ja, Porridge Radio kan hurtigt ende i samme boks som mange af deres rockmusikspillende kolleger. Alligevel føles Porridge Radio både helt friskt og nyt. Denne aften gæster de Atlas i Aarhus.

… Læs mere

 

Brighton-bandet leger med quiet-loud-dynamikker, postpunkede vokaler, storladne drømmepop-landskaber og klassisk indierockguitar, men måden, bandet spiller musikken på, og hvordan de opbygger deres sange, føles unik.

Dana Margolins sparsomme, men dybe tekstunivers har ofte omdrejningspunkt i havet, familien og hjembyen og efterlader dig med følelsen af at stå på kanten af verden og stirre ud i dybet. Selv de mest simple sætninger vokser sig store og betydningsfulde og går hen og bliver næsten hypnotiske i Margolins overlevering.

Ikke mærkeligt har udenlandske medier allerede skabt lidt af en buzz omkring bandet. Herhjemme kalder Soundvenue Porridge Radio for ”et af tidens mest spændende nye rockbands”. Deres anmelder skrev blandt andet: ”… lige nu rammer de mig på en måde, som jeg ikke husker, at et nyt band har gjort i lang tid.”

Links

Porridge Radios hjemmeside
Instagram
Facebook
Twitter
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.