Prime Is Giving koncert VoxHall Aarhus

Om koncerten

Prime Is Giving (tidligere Prime Is Coming) er tilbage for tredje år i træk med deres velgørenheds-event, der sidste år samlede 35.000 kroner ind til Børnecancerfonden. I år går hele overskuddet til Ronald McDonald Huset ved Rigshospitalet i København. Headliners i år bliver velkendte Prime Collective-bands som eksempelvis Møl, men også bands udenfor Prime Collective er i år inviteret med. Således finder man eksempelvis et navn som Grusom på plakaten. Det er også derfor, at navnet har fået en lille overhaling til Prime Is Giving.

… Læs mere

 

Om årets omgang Prime Is Giving udtaler Mirza Radonjica-Bang:

“I år sender vi pengene til Ronald McDonald Huset, hvor vi på bare fire koncerter håber på at kunne samle 100.000 kroner ind. Lad mig bare sige at jeg aldrig har oplevet den danske metalscene være så empatisk. Alle vi har spurgt har sagt ja til at deltage. Jeg vil gerne række ud til spillestederne og sige tusind tak for deres vedvarende støtte til det her karma-projekt.”

Der er hele 22 bands på plakaten, men man skal være lidt vågen, da der vil være varierende line-ups til de fire forskellige aftener. I Aarhus tager det sig ud som følger:

Møl
Defecto
Cold Night For Alligators
Royal Deceit
Beneath The Silence
Unseen Faith
Grusom
Me & Munich

Links
Prime Collectives hjemmeside
Møl på Facebook
Defectos hjemmeside
Cold Night For Alligators på Facebook
Royal Deceit på Facebook
Beneath The Silence på Facebook
Unseen Faith på Facebook
Grusom på Facebook
Me & Munich på Facebook
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.