• 18+ koncert VoxHall Aarhus
  • Oklou koncert VoxHall Aarhus
  • Pictureplane koncert VoxHall Aarhus
  • Sega Bodega And Coucou Chloe koncert VoxHall Aarhus

Om koncerten

Product Tour byder på rå og eksperimenterende popmusik, smuk og dyster post-club-musik, en blanding af alternativ rave og darkwave samt uregerlig og dekonstruktiv club-musik.

… Læs mere

 

18+
Siden sløret blev løftet for deres identiteter har Berlin/Honolulu-duoen 18+ udgivet to album og et mixtape med højst usædvanlig popmusik. De har skabt en idiosynkratisk lyd, der er rå og eksperimenterende og ladet med sex. Justin og Samia startede som et mystisk internet-act, der skilte sig ud med fascinerende videoer og sange, som reflekterede over vores digitale tidsalder. På deres seneste album, “Collect”, beviste 18+, at de stadig er et af de få pop-acts, der formår at indfange øjeblikkets tidsånd og reflektere over selv samme med en moderne æstetik.

Oklou
Som du måske har bemærket, spiller Frankrig en vigtig rolle i dagens musikalske undergrund. Sammen med Lauren Auder, Malibu og M-O-R-S-E er Oklou helt klart et af de mest lysende talenter. Med Red Bull Music Academy og Benji B i ryggen står hun helt åbenlyst på tærsklen til et gennembrud. Siden udgivelsen af “Avril EP” har den parisiske kunstner blot forfinet sin kunst. Inspireret af navne som Arca og Burial rammer hendes post-club-numre en dyster, men også smuk balance mellem noget drømmende, surrealistisk og overjordisk og det velkendte helle, der kaldes dansegulvet. Oklou bidrog til Staycores seneste opsamling, hvilket gør yderligere anbefalinger overflødige.

Pictureplane
Sammenlignet med de andre Product Tour-navne er Pictureplane en sand veteran. Travis Egedy skabte sig oprindeligt et navn som en producer med en særlig punk-æstetik, der ofte er blevet sammenlignet med Health og Crystal Castles. Siden forfinede han sin lyd, så den blev en mere internet-venlig kollage af pop, elektronisk musik og nævnte punk-attitude – en kollage, der er lige så excentrisk, som den er kontroversiel; ekstremt cool og det modsatte på samme tid. En sjov detalje: Nummeret “This Goth Star” var det første, der fik prædikatet witch house, men Pictureplanes alternative rave-musik er generelt mere at betragte som darkwave.

Sega Bodega & Coucou Chloe (Y1640)
Y1640 er Sega Bodega og Coucou Chloes fælles projekt. Bodega er en producer fra Glasgow, der er vært på et månedligt NTS-show, og som har udgivet en EP via Slugabeds pladeselskab Activia Benz. Chloe er en sanger og producer fra London/Nice, der for nylig fik en pladekontrakt med Creamcake, der således udgiver hendes debutalbum. Sammen skaber de club-orienterede sange, der besidder samme dekonstruktive tilgang til stoffet, som vi kender fra flere af tidens øvrige spændende producere. Intet under at de allerede har samarbejdet med Planet Mu’s uregerlige russisk/ukrainske duo Wwwings.

Links
18+’ hjemmeside
Oklou på SoundCloud
Pictureplane på Twitter
Y1640 på SoundCloud
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.