• Rage Again koncert Atlas Aarhus
  • Closeminded koncert Atlas Aarhus
  • UK77 koncert Atlas Aarhus

Om koncerten

Extinction Rebellion Denmark inviterer i samarbejde med Atlas i Aarhus til deres første støttekoncert.

… Læs mere

 

For første gang holder Extinction Rebellion en støttekoncert i Danmark. En støttekoncert, der byder på tre energifyldte rockbands: Rage Again (Rage Against The Machine-coverband), Closeminded (Nirvana-coverband) og UK77 (Britisk Punk & New Wave).

Du vil få mulighed for at feste med og møde andre klimaorienterede mennesker.

Rage Again

Rage Again er mere end et knivskarpt Rage Against The Machine tribute band – det er en bevægelse! De fire guilty parties eksekverer ikke blot musikken og vokalen med militærisk præcision, men kanaliserer det oprindelige raseri. Et raseri, der har fostret klassikere som “Bombtrack”, “Bulls On Parade” og “Killing In The Name”.

Rage Again leverer lydbølgerne med en autencitet, en vildskab og et groove, der kickstarter masserne hurtigere, end de kan skrige ”fuck you I won’t do what you tell me!”

Closeminded

Closeminded, der udgøres af Kim Munk, Stefan Nors, Simon Meiner og Peter Ravnsborg, er et forrygende Nirvana-coverband.

UK77

Danmarks bedste punk & new wave tribute band!

Sex Pistols, The Clash og The Jam har ikke spillet forgæves: Der er dømt punk-nostalgi og svedig rock, når de fire garvede musikere i UK77 går på scenen og leverer de største britiske top-20-hits fra punk-genrens storhedstid 1977-82.

”Bedre end originalerne!” ”Hold kæft, hvor er det fedt!” – Reaktionerne på UK77s koncerter spænder fra genkendelsens glæde hos dem, som kan huske dengang, til begejstring hos det nye publikum. Ikke mindst unge, som her oplever musikken live for første gang.

UK77 har det klassiske punk-lineup med vokal, guitar, bas og trommer. To af medlemmerne stammer oprindeligt fra Manchester, som var et af centrene for punk-musikken i slut-70erne.

Links

Extinction Rebellion på Facebook
Rage Again på Facebook
Closeminded på Facebook
UK77 på Facebook

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.