Rangleklods koncert VoxHall Aarhus

Om koncerten

Det er i øjeblikket kun muligt at købe billetter i forsalg her på vores hjemmeside. Det er således ikke muligt at købe billetter i døren – heller ikke på de enkelte koncertaftener.

Koncerten er grundet coronavirus flyttet fra den 16. april til den 9. oktober. Købte billetter gælder naturligvis til denne nye dato.

Rangleklods er her i 2020 vendt tilbage med ny musik og opløftende koncerter. Esben Andersens soloprojekt har genoptaget udforskningen af rummet mellem natsort klubmusik og solbeskinnet pop i medrivende sange, hvor elektronisk kulde og organisk varme eksisterer side om side.

… Læs mere

 

Esben siger: “At gå ind Ranglesklods’ musikalske univers igen har virkelig været som at vende hjem. Jeg følger mine musikalske instinkter 100% og giver mig hen til hver eneste tone i sangene. Rangleklods er på ingen måde bare tilbage i 2020, men er her for at blive, og jeg kan næsten ikke vente på at komme i gang.”

Rangleklods har altid stået for intense og ærlige koncerter, hvor de elektroniske maskiner håndspilles og vokalen croones helt ud over scenekanten.

Links

Rangleklods på Facebook
YouTube
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.