Rangleklods koncert Atlas Aarhus

Om koncerten

Det er i øjeblikket kun muligt at købe billetter i forsalg her på vores hjemmeside. Det er således ikke muligt at købe billetter i døren – heller ikke på de enkelte koncertaftener.

Koncerten er udsolgt, men det er muligt at skrive sig på venteliste via knappen i boksen til højre.

17. april i år udkom singleforløberen “Never Lie”, som dermed blev de første nye toner fra Rangleklods (Esben Andersen), siden det anmelderroste album “Straitjacket” fra 2015. “Never Lie” blev sendt af sted mod sommeren som P3’s Uundgåelige og skinner igennem på den nye EP med sit varme guitar-hook. Samtidig sætter det ild til en nostalgisk længsel efter netop sommer, solskin og lange, sorgløse nætter. Denne aften gæster Rangleklods Atlas i Aarhus.

… Læs mere

 

”Jeg er helt klart en udfordring at være sammen med – til tider,” fortæller Esben med et smil. Han fortsætter: ””Never Lie” er en refleksion over min til tider udsvævende livsstil og underlige vekslen mellem at være enormt eventyrlysten og ekstremt introvert.”

Esben siger: “At gå ind Ranglesklods’ musikalske univers igen har virkelig været som at vende hjem. Jeg følger mine musikalske instinkter 100% og giver mig hen til hver eneste tone i sangene. Rangleklods er på ingen måde bare tilbage i 2020, men er her for at blive. Jeg kan næsten ikke vente på at komme i gang.”

Rangleklods har altid haft ry for sine intense og opløftende elektroniske koncerter. Bassen rammer lige i brystkassen, og vokalen croones helt ud over scenekanten. I 2020 indtager Esben Andersen igen scenen i fuld kontrol over sine elektroniske instrumenter og håndspillede maskiner. Elementer, der forenes i Rangleklods’ unikke rum mellem natsort klubmusik og solbeskinnet pop.

Links

Rangleklods på Facebook
YouTube
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.