Klumben & Raske Penge koncert Atlas Aarhus

Om koncerten

Makkerparret Klumben & Raske Penge har samlet et nyt band, som de første gang står på scenen med ved fire koncerter i landets største byer til foråret.

… Læs mere

 

Klumben & Raske Penge måtte desværre aflyse deres sidste turné i 2016 for at fokusere på arbejdet med ny musik. Den musik er de nu klar til at udgive i form af en stribe singler – det første nummer med tilhørende video forventes ude inden jul. Allerede tidligere i år kom der dog en lille forsmag med singlen “Gadebrænder”, der udkom i anledningen af ti-året for rydningen af Ungdomshuset. Og hver for sig har Klumben udgivet et album med Humørekspressen, mens Raske Penge har sluppet singlerne “Blodsukker” og “Narko”, hvoraf den sidste har fået en del kærlighed fra P3.

Sammen har Klumben & Raske Penge spillet alt fra piratfester til Orange scene og vundet intet mindre end en Steppeulv for årets bedste live-navn. Deres hidtidige band 80’erne er opløst, og nu har de samlet et nyt band med en håndplukket besætning, som må siges at være eliten af danskere med reggae-erfaring.

De glæder sig meget til at præsentere dette nye kapitel i deres historie, når de rammer København, Aarhus, Odense og Aalborg.

Links
Klumben på Facebook
Raske Penge på Facebook
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.