Rasmus Lyberth koncert Sankt Lukas Kirke Aarhus

Om koncerten

Bemærk: Koncerten finder sted i Sankt Lukas Kirke i Aarhus.

I december 2017 var det 20. år i træk, at Rasmus Lyberth spillede julekoncert i Christians Kirke i København. Det var et brag af en koncert, og det er efterhånden blevet en skattet tradition, at Rasmus fylder Christians Kirke med sin uforlignelige røst. Ligeledes gæstede han sidste år Sankt Lukas Kirke i Aarhus, hvilket ligeledes blev en stor succes – en succes, der nu gentages.

… Læs mere

 

Rasmus er altid omgivet af et hold af dygtige musikere. I år, som også sidste år, en flok instrumentalister med så vidt forskellige baggrund, at selv Sting ville være misundelig: Ayi Solomon (Ghana – percussion), Kristoffer Jul Reenberg (Danmark – piano), Alain Apaloo (Togo – guitar) og Ulrik Skytte Andersen (Danmark – bas). Sammen formår de at tryllebinde publikum i en ganske enestående grad, så der er ikke noget at sige til, at koncerten hvert år bliver et tilløbsstykke.

Tidligere julekoncerter har fået følgende flotte ord fra publikum:

Storslået, rørende, nærværende, smukt. Et orkester i topklasse og Rasmus i front med sin helt unikke og fantastiske stemme og autentiske væsen. Det var en skøn rejse, tak for det.

Rasmus forstår at samle nogle knald dygtige musikere om sig, som sanger er Rasmus uovertruffen.

Rammerne i Christians Kirken er samtidig rigtig. En yderst veloplagt Rasmus Lyberth med fantastiske musikere. Fantastisk med så varierede koncerter fra år til år. Vi glæder os allerede til næste år.

Fantastisk koncert, som jeg absolut ikke ville have gået glip af. Han kan ikke blive bedre.

Rasmus Lyberth julekoncert var en fantastisk oplevelse, der til fulde overgik mine forventninger. Jeg vil mene, at han på en måde også overgik sig selv.

(Citater fra ticketmaster.dk – hvor man kan læse flere rosende ord fra publikum).

Rasmus Lyberth er altid en oplevelse i særklasse. Han kan fylde spillesteder til bristepunktet og begejstrer både publikum og anmeldere. Han har spillet sine grønlandske sange verden over, hvor blandt andet hans hans medvirken i BBC TV-transmitteret Promenadekoncert fra Royal Albert Hall var et højdepunkt.

Links
Rasmus Lyberths hjemmeside
YouTube
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.