Rasmus Matthiesen koncert Atlas Aarhus

Om koncerten

Den traditionsrige danske rockpoesi tilbage!

Rasmus Matthiesens debutalbum “Alt Godt” udkom i efteråret 2017 og indeholdt balladerne “Som Kærester Gør” og “Frie Valg”, som modtog opmærksomhed fra danske radiokanaler som P4. Siden udgivelsen har han spillet koncerter over det meste af landet og på flere af de større danske festivaller. Blandt andet en meget velanmeldt koncert på sidste års Smukfest.

… Læs mere

 

Med den nye single “Casablanca Hotel” bevæger Matthiesen sig nu væk fra den akustiske danske folkemusik og over i en tobaksduftende countryrock, der gynger som en sammenbidt og nutidig hybrid af Kevin Morby og C.V. Jørgensen.

“Til oktober udkommer opfølgeren til min debutplade, som præsenterer en mere moden og rocket lyd end tidligere. Mit band og jeg glæder os til at komme på landevejen igen og spille vores nye sange for jer. Vi lover det bliver mørkere, tungere og mere tobaksduftende.” – Rasmus

Rigmor
Rigmor skriver musik og danske tekster baseret på Michael Strunges underfundige, maniodepressive tekstunivers. Den overbevisende kvindelige vokal og de melodiøse kompositioner understøttes af et råt udtryk fra bandet. Rigmor betegner musikken som melankolsk indiepop, der trækker tråde til 60’ernes pompøse rockgenre og ikke mindst den forbilledlige Annisette. I aftenens anledning optræder Rigmor ikke i deres sædvanlige fire-mands konstellation, men i duoform bestående af guitar og vokal.

Links
Rasmus Matthiesen på Facebook
Instagram
YouTube
Rigmor på Facebook
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.