Red Warszawa koncert VoxHall Aarhus

Om koncerten

Det er i øjeblikket kun muligt at købe billetter i forsalg her på vores hjemmeside. Det er således ikke muligt at købe billetter i døren – heller ikke på de enkelte koncertaftener.

Bemærk at man som følge af de gældende retningslinjer foruden billet skal fremvise gyldigt coronapas for at få adgang til koncerten.

Koncerten er grundet coronavirus flyttet fra den 12. december 2020 (og før det den 4. september) til den 22. maj 2021. Købte billetter gælder naturligvis til denne nye dato.

Red Warszawa spiller af kapacitetsmæssige årsager to koncerter denne aften – én klokken 18.15 (med døråbning klokken 17.30) og én klokken 21.15 (med døråbning klokken 20.30). Den sene koncert er udsolgt, men der er stadig billetter til den tidlige. Koncerterne er siddende.

Red Warszawa vender denne aften tilbage til VoxHall i Aarhus. Vi overlader præsentationen til bandet selv:

… Læs mere

 

Det er næsten ikke dårligt.

Det er i år 35 år siden, at navnet Red Warszawa første gang poppede ud i virkeligheden. Om der er tale om et dårligt miskmask af dansk og engelsk eller en hjælpeorganisation i stil med Red Barnet vides ikke. Om det er fedt eller pinligt at blive ved så længe vides heller ikke, men… Det er rigtig godt som virus-kontrol. Offentlighedens motivation til at blive hjemme stiger gevaldigt, når Red Warszawa er på plakaten. Du kan godt blive podet hos Red Warszawa… Bare ikke med en vatpind. Du kan også få en vaccine hos doktor Red Warszawa, men måske er det Von Osten Bitter fra Pfizer. Bandet garanterer en behandling, men du går muligvis hjem med “Herpez-19”. Red Warszawa er meget inspireret af Kenneth Copeland.

Stil: Dårlig Thrash.

Links

Red Warszawas hjemmeside
Facebook
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.