Reverend Shine Snake Oil Co. koncert Atlas Aarhus

Om koncerten

7. september: Koncerten er desværre aflyst – købte billetter refunderes ved henvendelse til Billetten på telefonnummer 70 20 20 96 eller mailadresse info@billetten.dk.

Bemærk: Entréen lyder på 70,- for medlemmer af Aarhus Bluesforening.

I front for Reverend Shine Snake Oil Co. står den storsprudlende showman, sanger og storyteller Claudius Pratt. Sammen med sin musikalske åndsfælle guitaristen Justin Moses Gunn er han i sin tid emigreret fra fødebyen New York til Kbh., hvor de idag begge lever i kunstnerisk eksil, så at sige.

… Læs mere

 

Med deres hæsblæsende cocktail og symbiose af rythm’n’blues, rock’n’roll, afropunk, swing, psychedelic, indierock og spiritualitet har Reverend Shine Snake Oil Co. siden 2007 rusket godt og grundigt op i spillesteder og festivaler over hele Europa. Dog knap så meget herhjemme, desværre, idet de faktisk næsten kun optræder på Mojo i København, når de endelig er hjemme og vende for en kort bemærkning. Selvom de i 2013 spillede på eksempelvis Copenhagen Blues Festival, og en gang imellem spontant kan opleves på Copenhagen International Jazzfestival og Tønder Fetivalen, som det var tilfældet i fjor, så er Reverend Shine Snake Oil Co. et mildt sagt uhørt forbigået og overset band herhjemme, som til gengæld turnerer udenlands – flittigere end de fleste.

Særligt i Tyskland, Holland, Østrig, Frankrig, Spanien og England f.eks. har bandet et langt større publikum, hvor de takket være en helt anderledes smag og interesse for deres originale musik spiller lange og tæt bookede turner, med jobs på klubber, festivaler og koncertsteder.

Reverend Shine Snake Oil Co. er et forrygende orkester som leverer show og drama med musik, megafon og hoftevrid, samt Tom Waits agtige/inspirerede stemninger i et mørkt bluesy universum. Det er musik, som uden sidestykke og med gennemført stil, på underfundigste vis balancerer mellem det englesmukke og det djævelsk ophidsende.

Bandet har indspillet 3 albums, bl.a. et aktuelt dobbelt album under titlen “Anti – Solipsism Part One – Creatures”, hvor anden halvdel af albummet udkommer maj 2015: “Anti- Solipsism – Part Two – Totems & Familiars”.

Bluesforeningen byder derfor velkommen til koncert med et originalt og utraditionelt orkester, som med deres bestialsk pågående og udadvendte attitude, passer perfekt til en blå onsdag på Atlas – inden julen ellers for alvor sætter ind. Bum!

Claudius Pratt: Vokal
Justin Moses Gunn: Guitar
Martin Ollivierre: Kontrabas
Mathias Klein: Trommer

Links
Reverend Shine Snake Oil Co.’s hjemmeside
Aarhus Bluesforenings hjemmeside
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.